Megtörtént veletek is, hogy eleinte egy fajta pelus nagyon rossz volt, majd később ugyanaz a márka jó lett?
Amikor megszületett a babánk, akkor Huggiest és Pampers-t próbáltunk ki először, a Huggies teljesen jó volt, a Pampers viszont rémálom: napi hat öltöztetés biztosan meg volt, tehát alig volt olyan pelenka, amiből ne folyt volna ki a pisi. Egészen fel a babám tarkójáig...
Ezek után nem kísérleteztem, maradtam a Huggies-nál.
Viszont tegnapelőtt elszámoltam a pelust, elfogyott és a közértben csak Pampers volt.
Megdöbbenve tapasztalom, hogy most teljesen jó. Két nap alatt még nem volt baleset, pedig a fiam egész nap teper, meg sem áll.
Veletek is történt ilyen?
Ez hogyan lehet? Az újszülötteknek való Pampers másabb szerkezetű, esetleg azért folyt ki abból állandóan, mert ugye folyamatosan a hátán feküdt a baba, most meg azért nem, mert a nap nagy részében függőlegesen van (éjszakára még mindig Huggiest rakok fel, nem mertem még kipróbálni a Pampers fekvéshez), vagy a babám formája változott és most már illeszkedik a pelenka?
Szerintem mindkét dolog elképzelhető :)
Az én fiamnak pici baba korában újszülöttként nagyon jó volt a liberó, combosabb volt és jó nagy pocija volt az anyatejtől :)
Aztán egy idő után mindig kifolyt a pisi belőle, így mi is leálltunk a liberóról pl.
Rájöttem, hogy a combja nem elgé dundi hozzá és nem tudom eléggé beljebb venni a derekát ahhoz h ne folyjon ki.
Mi ekkor álltunk át a pampersre, ami valahogy nekem jóval kisebbnek tűnik...
Aztán most már másfél-2 évesen már rengeteget iszik,és pisil, a pampers ezt már nem bírja és érdekes módon most visszatértünk a liberóhoz, a 4es méretet hordjuk :)
Nekem egy harmadik ötletem is van: én például rosszul tettem fel a pelust. Pampers tök jó volt, a Libero-ból meg kipisilt. Persze, mert nagy volt, magasan a hasán összehúztam, aztán lecsúszott a pelus és persze így a derekánál kifolyt.
Jól kinevettem a butaságomat, de azóta jó a pelus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!