Ti hogyan készítitek el (engeditek ki) a faggsztóból kivett anyatejet?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy forrásban lévő vízbe nem szabad beletenni, mert elveszíti a tápanyagtartalmát, igaz ez?2013. ápr. 1. 20:21
1/4 A kérdező kommentje:
:-D Na még egyszer nekifutok :-D FAGYASZTÓBÓL :-D
2013. ápr. 1. 20:22
2/4 anonim válasza:
Igen a túlzott hő a "jó " bacikat is elpusztíthatja. Én engedek egy tálba meleg vizet (olyat amit a kezem még bír), és abba állítom bele. Elég hamar ki szokott engedni :).
3/4 anonim válasza:
langyos vízben csináltam. vagy a másik lehetőség az volt, hogy ha tudtam, hogy kelleni fog előtte este betettem a sima hűtő részbe, így kiolvadt, aztán én csak pürékhez tette,úgyhogy a langyos zöldséggel/gyümölccsel sszekevertem, s ennyi.
4/4 anonim válasza:
vagy kint hagyom órákat,vagy melegvizbe teszem(csapból folyó hőmérsékletűbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!