Nektek mennyire jött be a születendő baba tippelt súlya?
1.kislány 38 héten 2860 gramm született 40+6 3250 gramm (jó volt a becslés)
2.kisfiú 32 héten 1820 gramm körül 38 héten nem mérték,
majd a 41 héten született 3620 gramm itt nem tudom bevált volna-e..
Egyik fiamat szülés előtt egy nappal 3,7kg-ra becsülték, másnap 3,79kg-mal született- ezt teljsen eltalálták, ő 39+6ra született.
Másodikat 38hetesen reggel 3100grammra modnták, még aznap délután 2600grammal született meg.
A harmadik gyerekemnél 30hetesen 1700grammot mondtak, modnták, hogy ha ilyen szépen fejlődik tovább, akkor kb 3,8kg- lesz a végére. Utána 32hetesen 2kg-ot modtak, azt mondt a doki, hogy kb 3,6kg lesz a végére. Utána 36hetesen 2,6kg-ot mértek, és a végére tippeltek 3,3-3,4kg-ot. Utána 38héten 2,8kg-nak tippelték és a doki azt mondta, hogy szerinte a 3kg- megállítja őt! Szülés előtt egy nappal 3kg-ra tippelték, másnap 3050grammal született. :))))
Végül jól eltippelgette a dokim, de a legvégén csak bejött amit mondott. Nekem a hízásban lelassított a végefele a babám, egyátalán nem hízott heti 200-250grammokat. Nem "zabáltam" vele, de ettem rendesen.
Elso fiamat nem saccoltak (kulfoldon elunk,itt nem nagyon szokas) annyit mondtak,hogy nagy lesz. 3921 grammal szuletett ugyhogy vegulis bejott.
Masodik fiamra is vegig azt mondtak,hogy nagy lesz bar sosem tippeltek sulyt csak a szules elott 2 nappal 4100 grammra saccoltak. 2 nap mulva megszuletett 4057 grammal vagyis eleg jol eltalaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!