Nektek mennyire jött be a születendő baba tippelt súlya?
A Fiam 27+4 napon volt 1190gr.
Majd 32+2 hetesen 2220gr. Azt mondta nekem a szonográfus az adatok alapján (nagyon hosszú combcsont) hogy nagyon nagy gyerek lesz, innen kb. 1,5 kilót még felszed.
Így is lett. 39+1re született 3.880gr-al és 52cm-rel, habár a centije kisfiúknál átlagosnak mondható.
Most fél éves és 72cm-er, ez viszont már nagynak számít :)
17-es vagyok. :)
A 31.héten 1580 g-ra becsülték!
Kedves 22-es, köszönöm az infót :)
Kedves 23-as: igen, én is erre a görbére gondoltam. Ott jött ki 3300-3400 gramm. 40. héten szültél?
A kisfiamnál nekem is volt ilyen görbém, és nem tévedett. Bár császármetszéssel a 37. hétre született, de a görbe nem vágott át, 2830 gramm és 50 centi volt.
A kislányomnál nem volt ilyen görbém, ott az orvos a 36. héten becsülte óriásbébinek, azt mondta, hogy 4 kilós már, ehhez képest kereken a 40. hétre megszületett 3000 grammal éa 52 centivel.
22-es vagyok: szivesen!
Majd írd meg hogy mennyit mondtak a 31. héten!
Kiváncsi vagyok! :)
Íme a görbe: igyekszem majd megnézni a 38,39 hetes tippet is :) Csak elég nehéz :)
Holnap megyek a 31 hetesre (31+1) megírom mit mondtak!
Köszönöm.
1800 gramm lett ma (31+1) a kislányunk becsült súlya!
Hát, szerintem 3.5 hét alatt nem hízhatott 700 grammot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!