Nektek mennyire jött be a születendő baba tippelt súlya?
Nekem 100%-ban bejött, de szigorú kényszer-étrend mellett.
Aki zabál az utolsó hónapokban, annak akár + 1 kilós is lehet a babája a 28. heti tippeléshez képest! Mármint ha azt mondják 28 hetesen, hogy ez a baba 3000g lesz, akkor lehet akár 4000is, mert felszed magára annyi zsírt.
Kedves utolsó!
Te tényleg azt gondolod, hogy akinek nagy babája született az attól van, mert valaki zabál?
Genetikáról még nem hallottál?
Én vagyok az a válaszoló, akinek 4 kg-osra saccolták, hogy megszületik a babája és be is jött. Elmesélem neked, hogy szinte az egész terhességem alatt rosszul voltam, hányingerem volt és még rendesen étvágyam sem volt, nemhogy zabáljak. Mivel mind a férjem, mind én az átlagostól nagyobb súllyal születtünk, így a 4 kg-os babánk csakis a genetikának volt köszönhető, nem a nem létező féktelen zabálásnak.
Egyébként egész terhességem alatt 4 és fél kg-ot híztam. Szóval ennyit a zabálásról.
39+1-en, 2800 g-ra becsülték
39+4-en, 3300 g-mal született
Kedves utolsó!
A 31 hetes uh-n mekkora volt a babád? Meg tudod nézni nekem? Köszönöm!!!
Az én lánykámat 38+3-on 2700 grammra saccolták, de végig azt mondták, hogy picike lesz. 38+6-ra született 3200 grammal és 54 centivel. Szóval nálunk mellélőttek, de valószínű azért, mert pici volt a fejecskéje, 33 cm.
5 és fél hós lányka anyuja
Szia!
Szülés előtti napon 40+1:3218 gramm
Másnap inditották 4100 grammal és 58 cm-rel született meg a kisfiam.
31 hetesen:1680 gramm
32 hetesen:2060 gramm
33 hetesen:2380 gramm
37 hetesen:2733 gramm Ez itt szerintem már nem volt pontos,nem hiszem,hogy ennyit hizott 3 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!