Van olyan, h a baba túleszi magát?
Van ilyen. Nálunk is voltak nehezebb időszakok. Nem tudtam, hogy azért sír mert sokat eszik, és fáj a pocija, vagy keveset eszik, de hosszú ideig, mert csak dudlizik a mellemen, és közben éhes marad... stb.
Azt is megfigyeltem, hogy csak azért akar cicin lenni, hogy megnyugodjon, és amint elmozdítottam ordított. Ekkor vettem elő a cumit, ami jól működött. (Bár sokan ellenzik.) Szerintem néha mérd meg, hogy legyen némi támpontod, hogy kb. mennyit eszik. Érdemes a hosszú szoptatások közben büfiztetni, mert az is nyomhatja a gyomrát. Sok sikert!
Az én babám mindig túlette magát.
Ami azt jelentette,hogy szopott 1 órát és utána rögtön kijött belőle a tej. Majd ordított. Megetettem és így tovább.
Muszáj volt mérni,mert nem tudta,hogy mi az elég.
Szerintem is érdemes lenne pár napot mérni. Mert nálunk a sok etetéstől nagyon fájt a pici pocija,és akkor meg azért sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!