Hozzátáplálás. Mikor kostóltassak szopi elött vagy után?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 19:17
1/8 anonim válasza:
Mindig közvetlenül utána, nehogy csökkenjen a tej mennyisége.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd hogy fogok kiváltani egy étkezést ha mindig szopi után kínálom? Vagy ez hogy lesz?
2013. márc. 31. 20:20
5/8 anonim válasza:
Mikor csak éppenhogy kóstoltatni akartam, hogy csak ismerkedjen egyáltalán a kanállal, akkor szopik között megkínáltam.
Mikor étkezést akartam kiváltani, akkor szopi előtt adtam neki enni. De ekkor már ismerkedett előtte ugye az ízekkel, meg az egész "nagyos" étkezéssel.
6/8 anonim válasza:
Szopi után én hiába kínáltam, nem kérte, akkor már teljesen jól lakott, nem is érdekelte, hogy mit akarok.
Úgyhogy én szopi előtt megkínáltam 1-2 kanállal, aztán jöhetett a szopi.
A tejem nem csökkent ettől még, csak akkor csökkent (vagyis alkalmazkodott a helyzethez), amikor már ténylegesen kiváltottunk étkezést. De ez nekem így volt természetes, ilyenkor már nem pörögtem azon, hogy "csökken" a tejem.
7/8 anonim válasza:
Szopi előtt. Előbb néhány kanál, utána szopi jóllakásig. Másnap több kbnál, utána ismét szopi. Ha már elkezdi az ember a hozzátáplálást, az a cél, hogy előbb-utóbb kiváltson egy szoptatást. A tejem nem csökkent a hozzátáplálás elején attól, hogy kapott néhány kanál kaját. De a cicit nem tudtam volna elvenni, hogy egyen valamennyit, aztán megint cicizzen. Én nem értem mi a különbség a kóstoltatás és a hozzátáplálás kezdete között.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2013. márc. 31. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!