Szerintetek sem jó így a babám étkezése?

Pont, ahogy első írja. Kéne tudni, hogy ezeken kívül mikor mennyit és mit eszik....
Egyébként az én 19 hónaposon is 3- szor szopik, de ezen kívül 5- ször eszik is...
Hosszútávú szoptatáspártiak, szoptatási tanácsadók így javasolják egyébként: 6-7 hónaposan napi 1 szilárd etetés a tej mellé, 8-9 hónaposan 2, 10-11 3, majd 4, és 1 éves kortól 5

Az enyém még egy évesen is rengeteget szopizott, volt olyan nap, hogy mást nem is evett egész nap, vagy csak nagyon keveset. A védőnő is, és egy szoptatási tanácsadó is azt mondta, hogy nincs ezzel semmi gond, ha szépen gyarapodik (minden héten hízott valamennyit még így is).
Azt is mondták, hogy teljesen normális még az is, ha a napi étkezés 90%-a még anyatej. Nemsokára másfél éves, és még mindig sokat szopizik, sokkal többet mint három alkalom, mellette eszik is hol többet, hol kevesebbet, de semmi baja, és mindig hízik, vidám, jókedvű, okos kisfiú.
Szóval szerintem semmi gond nincs ezzel.

3. vagyok
Az én lányomnál is előfordul most is, hogy egész nap cicizne, és nem akar enni semmit. Csak az alapeset, hogy 3- szor cicizik....
Ehhez képest teljesen szépen fejlett, fizikailag is szellemileg is (pont ma néztem pl, hogy ami a 2 éves státusnál elvárás, azt ő mind tudja)
reggel 7 körül anyatej
9-9:30 kb 200 gramm gyümi
12:30 kb 200 gramm főzelék+anyatej
16.00 125ml tejpép
19:30 anyatej és alvás
nagyon szépen hízik!a védőnő szerint többet is mint amit ilyen idős korban szoktak!vagy akkor valamit mégsem jól csinálok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!