1,5 éves babám étkezése miatt nagyon aggódom mert szinte semmit nem eszik?
Kezet foghatunk. :(
19 hónapos a kisfiam, a két felső szemfoga jön, a főtt kaja nem megy. Ne tudd meg, mi kínlódás minden nap, hogy éppen mit főzzek, mit próbáljak adni neki.
Egynek örülök, hogy legalább a gyümölcsökkel, és a joghurttal nincs baja. Már szendvicset sem nagyon eszik, mostanság leszokott a kenyérről is. Egymagában persze enné a sajtot, a kolbászt, a virslit. Ezen kívül sajna neki is csak a ropi, a kölesgolyó, a sós keksz, müzli, és a túró rudi kéne egész nap. :(
Igen pont így. Eléggé fáj nekik normális jelenség.
Főzd a kedvenceit igyon sokat.
Első vagyok. Sajna nálunk is az volt, hogy ha nem adtam, akkor inkább egész nap nem evett semmit, én meg azt nem akarom, hogy éjszaka kezdjen el felébredni amiatt, hogy éhes.
Pár falat főtt kaját úgy, ahogy elfogad, annyival elvan, a többire meg igyekszem odafigyelni, hogy valamennyire egészséges legyen. Inkább adok neki banánt, almát, körtét, kölesgolyót, bulátát, aztán hamarosan csak túl leszünk ezen az időszakon is. Így is összeteszem a két kezem, hogy viszonylag jól tűri a fájdalmat, pedig pont látom már a két szemfog hegyét, napok választják el a teljes áttöréstől.
Kitartás nektek is! :)
Sziasztok
15 honapos lanyommal pont igy vagyunk.
NEm eszik semmit. 3 napig megette a virslit (napi 1 db-t), de ma mar azt sem.
En engednem, hogy sajtot egyen magaban vagy virslit stb, de nem kell semmi.
Neki a keksz sem kell.Joghurtot meg csak-csak megeszi, de az sem kell minden nap.
Anyukam azzal vigaztal, hogy legalabb sok tejet (tapszert) iszik es az taplalja azert.
Napi 3-4 alkalommal 220-250 milit.
Megprobaltam a kedvenceit fozni minden nap, de ki sem nyitja ra a szajat :(
Nalunk sajna mar 2-3 honapja fent all ez a problema :(
A vedono szerint nem baj amig nem fogy, de en nagyon aggodom erte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!