Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ruhácskák, a baba hány hónapos...

Ruhácskák, a baba hány hónapos koráig kell vasalni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 08:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Amíg gyűröttek. Akár felnőtt koráig is. Erre nincs szabály.
2013. márc. 30. 09:04
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

A vasalás nem kell/nem kell kérdése,hanem,hogy akarod vagy nem akarod kérdés.

Igénytelennek tartom,azt aki vasalatlan ruhával kilép utcára.Lehet ezt kimagyarázni terítéssel meg mindennel,úgy is meglátszik,hogy vasalt ruhával vagy a a mosógépből szállt ki :P

2013. márc. 30. 09:09
 3/19 anonim ***** válasza:
Én egyetlen egyszer kivasaltam őket, aztán többet se időm, se kedvem nem volt hozzá. Se a pelenkákat, se a ruhákat. Szerencsére nem gyűri a ruhákat a mosógép, nyugodtan fel lehet venni. Ha nagyon gyűrött valamelyik, akkor kivasalom.
2013. márc. 30. 09:11
 4/19 anonim ***** válasza:

Gondolom a vasalás, gőzölés fertőtlenítő hatása miatt kérdezi, nem azért, hogy csinos legyen-e a baba, vagy sem.

Én kb. 3 hónapos koráig vasaltam, de aztán nekem sem volt időm rá, simán 60 fokon mosom, és kész.

2013. márc. 30. 09:29
 5/19 A kérdező kommentje:
4-es koszonom a választ.
2013. márc. 30. 09:31
 6/19 A kérdező kommentje:

a 3-ast megértem...

2-es talán az volt a kérdés hogy mi a véleményed arról, aki nem vasalja a ruhákat? :)

Valóban a fertőtlenítés miatt tettem fel a kérdést, bár legközelebb bő, körmondatokban fogok kérdezni...

2013. márc. 30. 09:34
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát, kislányom lassan 3 éves, én még vasalom a ruháit:-).

Részben így érzem igazán tisztának, részben, mert különben nagyon gyűrött és zavar.

2013. márc. 30. 10:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Persze amit ki kell, azt kivasalja az ember -ciki a gyurott- de a pamut rugikon ha nem gyurott es nem kell casalni akkor minek... :)
2013. márc. 30. 10:34
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha a fertőtlenítés miatt kérdezed, és nem a gyűrődés miatt:

DM-ben kapható fertőtlenítő öblítő, saját márkás is - DenkMit Hygenie Spüler, és a Sanytol-nak is van (ez utóbbit nem szeretem, mert nem tetszik a szaga, az elöbbit viszont ajánlom). Én nem állandóra használom, hanem főleg betegségeknél, vagy ha túl sok a "balesetes" ruha, de néha csak úgy is.

2013. márc. 30. 14:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Soha nem vasalok semmit, csak az alkalmi ruhát. CSak olyat vásárolok, ami nem gyűrődik nagyon és mosás után, nedvesen kirúgja magát.

Nem tervezek ezután sem, de akinek van ideje rá, meg nem talál magának értelmesebb elfoglaltságot, az vasaljon mindent nyugodtan.

2013. márc. 30. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!