Gasztroenterológiai viszgálathoz az első vérvétel éhgyomri kell, hogy legyen?
Kedden reggel 8-ra kell vinnem vétvételre 20 hónaposomat, és most jutott eszembe, hogy ezt elfelejtettem megkérdezni. És hát keddig már nem is tudom, hol :(
Teljes vérképet akar a dr.nő egyelőre, semmi "extra" terhelés, ilyesmi... tudtok segíteni?
Bp. XIII. Dr. Polgár Marianna
Szerintem nem kell éhgyomri, legalábbis nekünk nem az soha, bár az is igaz, hogy nálunk ált. 10-11 körül kerül sor a vérvételre...
De ha 8-ra mentek, akkor talán érdemes nem kockáztatni és csak inni adni a kicsidnek, hátha valamiért éhgyomorra szeretnék megnézni.
Vigyél magatokkal sok enni-innivalót és pár játékot, amivel le lehet majd kötni.
szia.
Mi februar vegen voltunk teljes vervetelen (2,5 eves)es szinten Dr Polgar Mariann kuldott.
NEM kellett ehgyomorra mennunk, szepen megitta a tapszeret es aztan reggelizett is.
Egyebkent nagyon aranyos az apolono aki vette a vert a kicsitol (nektek is az lesz szerintem). Ugy elterelte a figyelmet, hogy arra nem is emlekezett, hogy megszurtak.
Ajandekot is kapott (egy pluss bocit - nala is volt egy boci, ami a kedvenc plusallata es kapott egy hasonlo baratot hozza:-) kepzelheted milyen nagy volt az orom. Azota csak ugy alszik el, ha mindket boci mellette fekszik)
Ha idopontra mentek, nem kell varnotok nagyon, sok jatekot nem erdemes vinni magatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!