Árt neki, ha a bébikompban van, ha még nem tud ülni se?

"Nem olvastam azt a kérdést, ide linkelte be valaki, hogy kitették oda. Csak, hogy azt is töröltette valaki. Sajnálom, ha nem te voltál, de te tetted ki oda, így még mindig ugyanaz a véleményem."
na most buktál le hogy olvastad,hisz IDE senki nem linkelte be,vagyis én nem láttam/látom!!!ha meg nem olvastad akkor honnan tudtad rögtön hogy töröltették?vagy miért fájt neked ha nem olvastad?

/#21-es: be volt linkelve, én is láttam /de szerintem ne bántsátok egymást, béke.
Én ha lehet visszatérnék:
szóval az egészséges kisgyereknek az a jó, ha magától csinálja a mozgásokat: forog, kúszik, gurul, mászik, áll,ül(ez sokszor az állás után van meg, az egyensúlyi helyzet nehezebb) megy. Nekünk a lehetőséget kell ehhez biztosítani. Ő meg szépen fejlődik és csinálja, amit kell, akkor, amikor ő akarja. Jobban tudja, mikor mit, mert közben alakul, fejlődik az izom-ín-szalag-csont-agy-idegrendszer -minden!!. Pl. a négykézláb "kutyázás "is fontos a ritmus kialakulása, a járás előkészítése szempontjából. Fontos, hogy minden meglegyen, ha kimarad sokszor gyógytornával pótolni kell évek múlva. De ahogy a magzatnak sem kellett mondani, hogy fejlődjön, csak a nyugodt, védett helyet és táplálékot kellett biztosítani, itt sem kell mást, védettséget, kedvességet,szeretetet -elég sokáig- 6-7 évig- a fogváltásig, az iskoláig. Dúdoljál, énekeljél neki, ha nyugtalan, figyeld csak meg, hogy érdekli, figyel, örül, megnyugszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!