Árt neki, ha a bébikompban van, ha még nem tud ülni se?

Nem jó a bébikomp, főleg nem ülni önállóan nem tudó babának.
Sok sírásra esetleg próbáld meg a Viburcol kúpot (esetleg orvossal konzultálva Sedatif PC), vagy a babahintát, amibe fektetve bele tudod tenni, esetleg hordozó, ami helyes lábtartást biztosít.
Amúgy ki kéne deríteni a sírás okát, akkor könnyebb lenne megoldást találni. Hasfájás, fogzás, front, bármi lehet.

79% jól elintézted, hogy töröljenek egy több ezer válaszos kérdést, gratulálok!-milyen kérdésről beszélsz??nem miattam törölték...
Nem tudom honnan vetted, hogy nem próbáltam kideríteni az okát, csak tudod amikor már egy órája sír a babád, és már semmi ötleted nincs, csak szeretnéd ha abbahagyná, eszedbe jut minden. Nem azért, hogy végre elhallgattassam, hanem azért, hogy Ő ne sírjon, NEKI ne legyen rossz.-igy is rossz neki
Azért kérdeztem, hogy ne csináljak hülyeséget, de köszi, hogy elítélsz mielőtt bármit is tettem volna. Annyira elszomorodok ilyenkor, ha az ember kérdez az a baj, ha nem akkor meg az.-nem itéltelek el,én normálisan válaszoltam..
Te támadsz most mert egy másik kérdést töröltek,ez nem az én hibám.

"79% jól elintézted, hogy töröljenek egy több ezer válaszos kérdést, gratulálok!"
"de ez GERINCTELENSÉG, hogy a hátam mögött felrakod a kérdésemet egy úgynevezett "szégyenfalra", hogy na most majd jól kiröhögjük ezt a szerencsétlent!"
Szóval te is olvastad és röhögtél más hülyeségén, de mikkor te felkerültél egyszerre gerinctelen lett. Csak egy kicsit ellentmondásos, és a válaszodból inkább az jön le, hogy te törölteted ki. Csak egy költői kérdést, miért nem zavart régen, amíg csak olvastad?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!