Ti hogy kezdtétek a hozzátáplálást, ha a baba még nem tudott ülni?
Köszönöm a válaszokat. Csak azért kérdezem mert azt olvastam, hogy semmilyen körülmények között sem szabad ültetni a babát egészen addig, amíg magától fel nem ül, még hordozóban sem, ha az autó kívül akarjuk használni. Nekem ez egy kicsit vaskalaposság, hiszen ösztönösen ültetjük a babát vagy az ölünkbe, vagy a karunkba (szerintem) és hát fekve nem igazán lehet etetni... Még a D vitamin beadásához is megemelem egy kicsit, nehogy félre nyeljen.
A kérdésemhez az is hozzátartozik, hogy hogyan adtátok neki az első finomságot: kanálból, cumisüvegből, vagy pohárból?
Én úgy voltam vele, ha már hozzátáplálás, akkor kanál. Valószínűleg pepecselősebb, és nagyobb "járulékos veszteséggel" jár, mint a cumisüveg, de szerintem jobb, ha rögtön ahhoz is hozzászokik, hogy a szilárdabb ételt már kanállal esszük - babám nagyon élvezi, már ő is próbálgatja betologatni a szájába a kanalat :)
Az eredeti kérdésre is válaszolva: hordozóban vagy pihenőszékben etetem.
Dönthető etetőszékben, és kis kanállal etettem.
Az, hogy nem szabad ültetni, arra vonatkozik, hogy az ágyában ne ültesd fel, körbepolcikolva, amíg nem tud ülni magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!