10 hónapos - csak kúszni tudó - babának érdemes még járókát venni?

az 1.válaszolóval értek egyet.az én fiam is szinte csak kúszik,annak ellenére,hogy mászni is tud,csak úgy lassabban halad.mi kint használjuk a hálós járókát,és imád benne lenni.eleve,mert abban saját maga gyakorolhatja a felállást,kapaszkodva lépegetést.
ha van rá kereted vegyél egyet.

én első
Én fa járókára gondoltam, nem hálósra.
Az enyémeknek egy 1,2*1,2 m-es fa járókájuk volt, még hárman is eljátszottak benne. Kerekei voltak, tehát huzigálhattam bárhová a lakásban, vagy ki a teraszra. Jól kilátnak belőle (szemben a hálóssal), kényelmes, jól lehet kapaszkodni. Amikor jött hozzán olyan venség akinek a gyereke még soha nem volt járókában, baraktam az enyém mellé, 10 perc alatt megszokta.

A 10:32-es jót mondott: babakerítésnek vagy babakarámnak hívják azt a cuccot, ami kerítéshez hasonló elemekből áll, össze lehet szerelni, és abban elvan a baba.
Mi a Vaterán vettük (újonnan), 8 méteres babakerítés, szóval elég nagy alapterületet lehet vele elkeríteni, és azt is meg lehet oldani, hogy nem a babát keríted be vele, hanem elkeríted a nagyon veszélyes helyeket (a képeken, amin reklámozták, a kandalló volt elkerítve, hogy ne tudjon a közelébe mászni a bébi). A mienk összecsukható, ha épp nem használjuk, kisebbre lehet csukni, és lehet ide-oda rakosgatni. Vettünk a babának habtapit is, és azt kerítettük körbe. A kerítéselemek közül az egyik ajtós, az nyitva van, ha ott vagyunk, és tudunk rá figyelni, ha meg ki kell menni egy pillanatra, akkor be lehet csukni, de mégse egy pici járókába van beszorítva a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!