A kislányom nem hajlandó inni! Mit tegyek? Valakinek, valami ötlete?
Figyelt kérdés
Kislányom 9 hónapos, már szépen eszik minden féflét és 3szor szopizik még egy nap (reggel, délben, este)
De napközben nem hajlandó inni. Semmiből és semmit!
Próbáltam már cumisüveget, itatósat, kiskanalat, kispoharat stb... Adtam neki vizet, gyümölcslevet, babateát, sőt az elveimet eldubva még szörpivel is próbálkoztam, hátha...de semmi!
Sokszor száraz a kis szája és szerintem szomjas, de nem fogadja el a cicimet sem olyankor.
A védőnőt is kérdzetem, mire annyit mondott, ha szomjas lenne anyuka, akkor inna! Ezzel nem vagyok kisegítve.
Valakinek van ötlete? Segítsetek!!!!
2013. márc. 28. 14:55
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
valószínűleg megpróbálok langyosat adni neki, hátha!
azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával :D
köszönöm Mindenkinek!
2013. márc. 28. 17:36
12/13 anonim válasza:
Az én fiam is ilyen,nekünk a tommee tippee cumisüveg vált be.
13/13 Pandus76 válasza:
A lányom 13 hónapos, még szopizik, és 1 éves koráig semmit nem ivott az anyatejen kívül. Az általad leírt dolgokkal én is mind próbálkoztam, de sikertelenül. 1 hónapja jár, jobban elfárad, megszomjazik, azóta már megiszik pár kortyot napközben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!