A kislányom nem hajlandó inni! Mit tegyek? Valakinek, valami ötlete?
Kislányom 9 hónapos, már szépen eszik minden féflét és 3szor szopizik még egy nap (reggel, délben, este)
De napközben nem hajlandó inni. Semmiből és semmit!
Próbáltam már cumisüveget, itatósat, kiskanalat, kispoharat stb... Adtam neki vizet, gyümölcslevet, babateát, sőt az elveimet eldubva még szörpivel is próbálkoztam, hátha...de semmi!
Sokszor száraz a kis szája és szerintem szomjas, de nem fogadja el a cicimet sem olyankor.
A védőnőt is kérdzetem, mire annyit mondott, ha szomjas lenne anyuka, akkor inna! Ezzel nem vagyok kisegítve.
Valakinek van ötlete? Segítsetek!!!!
Ha a kutacsa nincs besüppedve, akkor nincs kiszáradva.
Talán próbáld meg lefejt tejjel pohárhoz szoktatni.
Az én lányom nem szopizott már ilyenkor, a tápszer sem volt nagy kedvence, és ő sem ivott meg szinte semmit sem.
Néha-néha csőrös pohárból iszogatott, de ennyi.
1 éves korától iszik rendesen.
Addig feltehetően elég volt neki az ételekben lévő folyadék, a kicsi tápszer. S lám jól van, idén már 3 éves, és normálisan iszik azóta is.
A te babád meg még szopik is, szóval nem aggódnám szét magam.
Persze kínálgasd, próbálkozz, tegyél ki az asztalra poharat (itatósat inkább, nehogy magára borítsa), hátha odamegy és magától megpróbálja. De ne aggódj!
Egy szomjas gyerek tényleg iszik.
Igaza van a védőnődnek. ha szomjas majd iszik.
És ne add fel az elveidet, csak vizet adj, ha melegebb lesz biztosan megjön a kedve az iváshoz. :)
Csatlakoznék a 4-eshez! Az én fiam is minden folyadékot csak melegítve iszik meg!! (Tök jó tudni, hogy más is így van ezzel.)
5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!