Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrmandula probléma vagy csak...

Orrmandula probléma vagy csak én aggodom túl?

Figyelt kérdés

1 éves kisfiam már jó ideje eleg sokat horkol éjszaka, es sokszor alig kap levegőt, igy mikor a száján vesz levegőt sokszor ebred. Mostanaban kiprobaltam hogy bekentem a hatat es a mellkasat "wikvaporoup" nem biztos hogy jól irtam, kremmel es azota átalussza az éjszakat. Megfazasra utaló jelek, tünetek nincsenek. Nem köhög, nem lazas, szóval semmi baja, csak horkol. Lehet akar az orrmandulajaval problema? Erdemes volna orvossal konzultalnom ez miatt?? Volt akinek szinten horkolt a babaja, es orvoshoz vitte ez miatt???

Nekem a furcsa csak az hogy eddig mindenre gondlotunk miert van fent sokat ejszaka, fogzas, szepa, stb..., de ez meg csak most jutott eszembe. Kiprobaltuk a kremet es a kisfiam igy alalussza az ejszakat, es hallom hogy szepen kap levegőt az orran.

2013. márc. 28. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogyha egy anyukának bármi kétsége van akkor azt kérdezze meg az orvostól, mégis csak ő az orvos. Szóval nyugodtan kérdezz rá a dokinál.

A másik meg.. nem lehet nálatok száraz a levegő? Próbáld ki a párásítást is, hátha az is beválik.

2013. márc. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!