Mennyi idős volt a babátok, mikor először elmentetek nélküle kikapcsolódni?
Apukájával 2 órára úgy 5 hónaposan hagytam először.
mozizni nem voltam ezer éve, de egyszer, amikor 17 hónapos volt elmentem barátnőm lánybúcsújára éjjel. este letettem aludni a picúrt, haza értem mire felkelt.
de nem nagyon jellemző, hogy nélküle mászkálok.
Mi megyünk mindenhová, mint a bolygóhollandi, csak a gyerekekkel együtt. :-)
Amikor az első kettő született, anyukám még dolgozott, nem is lett volna kire hagyni őket, így vittük mindenhová. Most a legkisebbet már rábízhatom anyukámra napközben is, így legalább lovagolni rendesen tudok, amikor a nagyok oviznak. Esténként is el-eljárunk (4 és fél éves, 2 és fél éves és 9 hónapos gyerekeink vannak), leginkább úgy, hogy lefektetem őket, elalszanak, aztán anyukám ott van velük, amíg mi meglépünk 1-2 órát úszni, szaunázni, vagy néha egy vacsira.
Napközben a lovagláson kívül gyakorlatilag bárhová megyek, jönnek a gyerekek is, beleértve a barátnőkkel való kávézást, könyvtárat, nagybevásárlást, akármit.
Mi is együtt megyünk mindenfelé.
2,5 éves a kislányom. Két hete először mentünk el 1 napra(reggeli indulás, késő délutáni érkezés)síelni.
Fél2kor kaptam egy telefont, lázas a kislányom, rohantunk haza...
Ki tudja mitől volt...
Nappalra talán 2 hónaposan hagytuk a mamikra pár órára! Addig megebédeltünk, sétáltunk egyet! Bár tápszeres volt, így könnyebb volt megoldani!
Éjszakára 4 hónaposan maradt anyósommal, mert lagziban voltunk!
Most 15 hónapos és már 5-ször biztos aludt a mamiknál! Imádja mindkettőt, soha nem volt semmi gond!
Én inkább otthagyom a maminál, ha mondjuk lagziba megyünk, de soha nem rángattam el magunkkal! Volt,hogy 4 hónapos baba ott volt az egyik lagzin, mert anyuka nem akarta odaadni a maminak, mert az milyen már! Szegény gyerek hajnal 3-ig "hallgatta" az éppen nem halk zenét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!