Hogyan mondjam meg neki, hogy nem ingyenes bébiszitter vagyok?
Szóval,a helyzet a következő:
16 éves vagyok,van egy 2 és fél éves unokatesóm és nemrégen született egy testvére,ő 5 hónapos.
Amikor a nagyobb unokatestvérem megszületett,akkor nyári szünet volt és kb. minden nap a nagynénéméknél voltam,ott is aludtam sokat (olyan,mintha a 2. anyám lenne kb.) és a picire is rengeteget vigyáztam akkor is és később is.Megszületett a tesója és az anyukájuk már mind a kettőt rám akarja bízni folyton,de nem tudok két gyerekre figyelni...A nagyra fél napokat vigyáztam régen is,de egyedül volt,nem volt mellette egy majdnem 3 éves gyerek.De ma is kérdezte a nagynéném,hogy megyek-e délután,mert mennie kéne fodrászhoz.Mondtam,hogy nem,mert beteg vagyok,erre mondta,hogy akkor lehozza őket délelőtt,így legalább a hivatalos dolgait is el tudja intézni.
De ez a szitu így nagyon gáz,mert semmit nem tudok csinálni,se tanulni,se pihenni,mert a naggyal folyton játszani kell,visít,ha nem vele foglalkozok,de a pici is csak ölbe van el.
Nem az a baj,hogy vigyáznom kell rájuk,mert szívesen csinálom,de nem mindennap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!