Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
Nyáron vissza szeretnék menni dolgozni, (8 hónapos lesz)de csak heti 3 napban. Hétvége lenne a legjobb, mert akkor a párom vigyázna a babára + 1 nap lenne vagy családtag v. bébiszitter. Azt még ki tudnánk gazdálkodni.
Jelen pillanatban ahol dolgozom, ott vannak emberek a hétvégére. Ha ez nem megoldható, akkor nekünk súlyos tízezrek mennének el vagy bébiszitterre, vagy családi napközire. A családban felajánlották a nagyszülők hogy segítenek, de nem akarok 2 embert fixen lekötni, nekik is lesz programjuk, dolguk. Legyek önző, és csak a saját érdekemet nézzem (babáét), vagy inkább nyeljem le, de akkor meg ingünk, gatyánk rámegy másnak a fizetésére, és akkor is meg kell kérnünk valakit, mert egész napokat nem tudunk kifizetni. Nem mellékesen így csak 12 napot kéne dolgoznom, más esetben pedig legalább 16-ot.
Másik megoldás ami ingyenes az az állami bölcsi. De én rettegek a betegségektől. Mi van, ha folyamatosan beteg lesz a baba?
Illetve ekkora babát szerintem nem túl célszerű állami bölcsibe járatni, a csoportban elég sokan vannak.
Ha meg beteg lesz a baba, akkor is kell valaki aki vigyázna rá, mert állandóan én sem lehetnék itthon.
csak lehet, hogy nem mindegy, hogy egy 8 hónapos babát dönt le egy betegség, vagy egy idősebbet.
ha meg úgy alakul, hogy folyamatosan betegeskedik és ki kell venni (ilyenről is hallottam), akkor meg ott állok megfürödve.
tudván, hogy a bölcsibe betegen is beviszik a gyereket, hiába nem lehet. nem bízom a szülőkben őszintén szólva.. :(
Hetes, de, egy 8 honapos baba meg csecsemo.
es igenis igaza volt annak, aki azt irta, hogy meg boven az annya mellett a helye. Bebiszitterre van penz, otthon maradni babazni mar budos? Szep anya vagy kerdezo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!