Szerintetek miért csinálja?
Figyelt kérdés
2 hónapos a fiam. Kb 2 hete az a program, hogy reggel vidáman, mosolyogva ébred.Megkapja az első adag kaját,mihelyst kikerül a cumisüveg a szájából, sír. Ez után már egész nap, kb éjfélig az van, hogy ha nem eszik, akkor sír. Délután alszik pár órát, addig semmi. Tápszeres, eddig nem volt baj vele, szereti. Pocakra kapott már cseppeket, igazából nem is pocakfájós...mint kiderült. Kaksi van. Naponta 1-szer teát is, azt is nagyon szereti. Éjjel amikor felkel (van, h 1-szer, de általában 2-szer), akkor eszik és szépen vissza is alszik. De nappal... Egész nap csak sír. Ha felveszem és mászkálok vele, akkor nem. De nem mászkálhatok vele egész nap. Ha a kiságyba berakom és bekapcsolom a körbe forgó zenélő állatkás játékot, akkor kb 2-3 percig nézi, aztán megint elkezd üvölteni.2013. márc. 27. 12:02
1/4 anonim válasza:
Lányomnál is ez volt, és mint kiderült mindenféle vizsgálatok után (mivel vörösre ordította a fejét szinte levegővétel nélkül napi 10 órában, ezért elvittük dokihoz), hogy semmi baja, csak annyit mondtak, hogy hiperérzékeny baba, és ezért sír ennyit.
Hát nem volt egy sétagalopp az első év vele, és most is érzékenyebb, mint az átlag 2,5 évesen.
Jó esetben, ha nem beteg, akkor ő is csak érzékeny, és bevallom erre én nem találtam jó technikát, azon kívül, hogy elfogadod úgy ahogy van, szereted és borzasztó türelmes vagy.
2/4 anonim válasza:
Mennyit eszik? adj neki többet.
3/4 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be egyből, hogy nem lehet, hogy még éhes? Ha a cumisüveg kijön a szájából és sír, akkor szerintem éhes .Emeld meg kicsit az tápiadagot, és figyeld meg, hogy változik e valami.
4/4 A kérdező kommentje:
120 ml-t eszik. Hát akkor megpróbálom megemelni kicsit. Voltunk mi is dokinál 1 hete, meghallgatta, megnyomkodta, azt mondta, semmi baja.
2013. márc. 27. 13:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!