24hetes terhes vagyok es sajnos arra kenyszerülök, gogy lemondjak a babamrol, pedig nagyon vagyom ra! Hol kell intezni a lemondast vagy hol tudok utanna nezni?
Figyelt kérdés
Az anyosom nagyon meghülyült es teljesen ki keszit minket idegileg,sajnos vele elünk mert,penzünk nem engedi az alberletet!Ellenzi a babat es azzal tömi a parom fejet,hogy nem tölle van!Kijelentette,hogy nem fog sem engem sem a picurt szeretni(mar van 3 unokaja)A lanyaitol akiket szeret feltetel nelkül!!!Lekell mondanom a babarol maskent soha nem nyugszik le!!!En pedig stresszesen nem tudom vegig csinalni!Parom es en is tanakodunk de megoldast sajna nem talälunk!Igy marad,hogy lemondok a babarol!SEGITSETEK!KETSEGBE VAGYOK ESVE!!!!2009. szept. 18. 16:37
21/21 A kérdező kommentje:
meg 4 hetem van de ugy nez ki,hogy a 4 hetböl mar csak 1 maximum 2 van hatra!mehszaj nyitva,ctg fajasokat ir!Joslok napi szinten!Kislanyom lesz es Barmit megtennek erte es az apukaja is!Elertük,hogy nem kell varnia a csaläd többi tagjanak de elfogadtak,hogy bövülünk!:-)
Elvezni fogom az anyasag minden pillanatät es köszönöm!
2009. dec. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!