24hetes terhes vagyok es sajnos arra kenyszerülök, gogy lemondjak a babamrol, pedig nagyon vagyom ra! Hol kell intezni a lemondast vagy hol tudok utanna nezni?
ha senki sem áll ki melletted, még a férjed sem, akkor legalább te állj ki magadért/magatokért!
a párod pedig elég tutyi-mutyi lehet, hogy nincs ereje kiállni melletted!
Micsoda kamú kérdés már megint!!!Felháborító h ilyen unatkozó emnrekkel van teli ez az oldal!
Persze egy nő csak úgy lemondd a gyerekéről az agyósa miatt...na ne máááááár!!!
Nehogymár ne legyen más megoldás... Aki akar az talál. Aki az anyósa miatt lemond a gyerekéről az meg is érdemli! Csak szegény gyerek nem :(.
Eleve ilyen körülmények között miért lettél terhes? Véletlen volt, vagy tervezett, holott anyóssal nem vagytok jóban?
Úristen, még a gyomrom is összeszorult.többet ér az anyósod mint a gyereked?Inkább híd alá mennék, minhogy lemondjak a gyerekemről.Ő az élet értelme!!!!!
Honnan gondoljátok hogy kamu kérdés?
Gondolom válaszol a kérdező!
Nem tudom,h igaz-e a kérdés és tényleg van olyan nő aki lemondana a saját gyerekéről az anyósa miatt és nem az anyaotthon vagy bármi,AKÁRMI más az alternatíva.De egy érv:ha most az anyósod utál,szemét veled annak ellenére,hogy nem tettél semmi rosszat,képzeld akkor miket fog mondani és terjeszteni rólad ha ezt megteszed és elhagyod a babád!!!!
És akkor már lesz rá oka,alapja is!Ezt én nem engedném meg neki még akkor sem ha más ügyben lenne ez a helyzet,de a saját gyerekemnél meg aztán végképp nem!
A többiek írtak elég javaslatot és alternatívát én csak ezt a gondolatot szerettem volna megosztani,hogy gondold át ezt is!
sajnos én is azok táborát erősítem, akit elhagytak, még kicsi voltam, és intézetben kötöttem ki. majd nevelőcsaládhoz kerültem (ez a szerencsésebb eset)
2 dolog biztos.
1.ha újra találkoznék anyámmal, és lenne a kezem ügyében valami, nembiztos , hogy jót tudnék állni magamért. rengeteget szenvedtem miatta. iskolában, az életben...
2. mostmár anya vagyok én is, és nincs az az isten aki el tudná venni a gyermekem, ha csak 1 falat kenyerünk lenne is odaadnám, a fél életem odaadnám érte ( a másik fele kell , hogy felneveljem).
nincs olyan, hogy nincs megoldás. ki a fontosabb. hamarabb is gondolhattál volna erre, mikor még el lehetett volna vetetni.
ne hagyd , hogy mások irényítsák az életed.
ha megteszed örök életedben bánni fogod.
most még csak a gyereket akarja kitúrni az anyós, ha megteszed, te leszel a következő. határt kell húzni, ha a párod meg nem segít , akkor irány lépj le.
ne hagyd el, tönkreteszed az életét.
Szia! Bár én nem írtam eddig csak olvastam,de örülök,hogy így döntöttél. Megszületett? Nagyon boldog babázást és élvezd az anyaság minden percét! Nincs csodálatosabb a világon,mint amikor a gyermeked rád néz. Minden jót nektek!
Egy 5 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!