Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 24hetes terhes vagyok es...

24hetes terhes vagyok es sajnos arra kenyszerülök, gogy lemondjak a babamrol, pedig nagyon vagyom ra! Hol kell intezni a lemondast vagy hol tudok utanna nezni?

Figyelt kérdés
Az anyosom nagyon meghülyült es teljesen ki keszit minket idegileg,sajnos vele elünk mert,penzünk nem engedi az alberletet!Ellenzi a babat es azzal tömi a parom fejet,hogy nem tölle van!Kijelentette,hogy nem fog sem engem sem a picurt szeretni(mar van 3 unokaja)A lanyaitol akiket szeret feltetel nelkül!!!Lekell mondanom a babarol maskent soha nem nyugszik le!!!En pedig stresszesen nem tudom vegig csinalni!Parom es en is tanakodunk de megoldast sajna nem talälunk!Igy marad,hogy lemondok a babarol!SEGITSETEK!KETSEGBE VAGYOK ESVE!!!!
2009. szept. 18. 16:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

ha senki sem áll ki melletted, még a férjed sem, akkor legalább te állj ki magadért/magatokért!

a párod pedig elég tutyi-mutyi lehet, hogy nincs ereje kiállni melletted!

2009. szept. 18. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Micsoda kamú kérdés már megint!!!Felháborító h ilyen unatkozó emnrekkel van teli ez az oldal!

Persze egy nő csak úgy lemondd a gyerekéről az agyósa miatt...na ne máááááár!!!

2009. szept. 18. 17:22
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Nehogymár ne legyen más megoldás... Aki akar az talál. Aki az anyósa miatt lemond a gyerekéről az meg is érdemli! Csak szegény gyerek nem :(.

Eleve ilyen körülmények között miért lettél terhes? Véletlen volt, vagy tervezett, holott anyóssal nem vagytok jóban?

2009. szept. 18. 17:30
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Úristen, még a gyomrom is összeszorult.többet ér az anyósod mint a gyereked?Inkább híd alá mennék, minhogy lemondjak a gyerekemről.Ő az élet értelme!!!!!

Honnan gondoljátok hogy kamu kérdés?

Gondolom válaszol a kérdező!

2009. szept. 18. 18:56
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
sok megoldás lenne csak törni kell a fejed, de már most ilyenen gondolkodsz akor nem vagy ember, és a gyerek jár jól hogy elhagyod. Amugy egyszerű a megoldás nem tudom merre laksz de ha helyi önkormányzatba bemész a családsegítöbe, vagy a lakossági osztályra és elmondod a problémád, kaphatok a pici születése után szociális lakást. De gondold végig hogy ha anyosod baromsága és szemétkezése miatt lemondanál a gyerekedről és elhagynád, akkor mi lenne ha megszületik? Néhány nehéz nap után árvaházba adnád?
2009. szept. 18. 20:07
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom,h igaz-e a kérdés és tényleg van olyan nő aki lemondana a saját gyerekéről az anyósa miatt és nem az anyaotthon vagy bármi,AKÁRMI más az alternatíva.De egy érv:ha most az anyósod utál,szemét veled annak ellenére,hogy nem tettél semmi rosszat,képzeld akkor miket fog mondani és terjeszteni rólad ha ezt megteszed és elhagyod a babád!!!!

És akkor már lesz rá oka,alapja is!Ezt én nem engedném meg neki még akkor sem ha más ügyben lenne ez a helyzet,de a saját gyerekemnél meg aztán végképp nem!

A többiek írtak elég javaslatot és alternatívát én csak ezt a gondolatot szerettem volna megosztani,hogy gondold át ezt is!

2009. szept. 18. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

sajnos én is azok táborát erősítem, akit elhagytak, még kicsi voltam, és intézetben kötöttem ki. majd nevelőcsaládhoz kerültem (ez a szerencsésebb eset)

2 dolog biztos.

1.ha újra találkoznék anyámmal, és lenne a kezem ügyében valami, nembiztos , hogy jót tudnék állni magamért. rengeteget szenvedtem miatta. iskolában, az életben...

2. mostmár anya vagyok én is, és nincs az az isten aki el tudná venni a gyermekem, ha csak 1 falat kenyerünk lenne is odaadnám, a fél életem odaadnám érte ( a másik fele kell , hogy felneveljem).

nincs olyan, hogy nincs megoldás. ki a fontosabb. hamarabb is gondolhattál volna erre, mikor még el lehetett volna vetetni.

ne hagyd , hogy mások irényítsák az életed.

ha megteszed örök életedben bánni fogod.

most még csak a gyereket akarja kitúrni az anyós, ha megteszed, te leszel a következő. határt kell húzni, ha a párod meg nem segít , akkor irány lépj le.

ne hagyd el, tönkreteszed az életét.

2009. szept. 18. 22:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kamu volt a kérdés, ha nincs komment!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 20. 16:02
 19/21 A kérdező kommentje:
nem volt kamu kerdes!Egeszen a mai napig azert küzdöttem,.hogy anya lehessek es a pici velem eljen!Ez megvalosult!Se ember sem isten nem välaszthat el a kisbabämtol!SOHASEM!!!!!Köszönöm a välaszokat!
2009. dec. 4. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia! Bár én nem írtam eddig csak olvastam,de örülök,hogy így döntöttél. Megszületett? Nagyon boldog babázást és élvezd az anyaság minden percét! Nincs csodálatosabb a világon,mint amikor a gyermeked rád néz. Minden jót nektek!

Egy 5 hónapos kisfiú anyukája

2009. dec. 5. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!