Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 24hetes terhes vagyok es...

24hetes terhes vagyok es sajnos arra kenyszerülök, gogy lemondjak a babamrol, pedig nagyon vagyom ra! Hol kell intezni a lemondast vagy hol tudok utanna nezni?

Figyelt kérdés
Az anyosom nagyon meghülyült es teljesen ki keszit minket idegileg,sajnos vele elünk mert,penzünk nem engedi az alberletet!Ellenzi a babat es azzal tömi a parom fejet,hogy nem tölle van!Kijelentette,hogy nem fog sem engem sem a picurt szeretni(mar van 3 unokaja)A lanyaitol akiket szeret feltetel nelkül!!!Lekell mondanom a babarol maskent soha nem nyugszik le!!!En pedig stresszesen nem tudom vegig csinalni!Parom es en is tanakodunk de megoldast sajna nem talälunk!Igy marad,hogy lemondok a babarol!SEGITSETEK!KETSEGBE VAGYOK ESVE!!!!
2009. szept. 18. 16:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem mondhatod komolyan!!! és ha ne adj isten megteszed és a gyereked megkeres,mit fogsz neki mondani??? Anyósom lelki békéje miatt hagytalak el??? Ez legyen a legvégső legutolsó lehetőség hogy elhagyod. Ezer más megoldást találhattok még!!! Ugy hogy a pici is veletek lehet és a sárkány anyós is a helyére kerüljön!Nehogy már anyósod mondja meg mi legyen a ti gyereketekkel???
2009. szept. 18. 16:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
en a helyedbe agyonvernem az anyosomat ne hogy mar egy ilyen harpia miatt te lemondjal a gyerekedrol??mert ha ez igyvan akkor te se vagy kulomb anyosodnal!!!
2009. szept. 18. 16:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

TE JÓ ISTEN!!!! A szüleid nem tudnak rajtad segíteni? Vagy menj el a védőnődhöz és mondd el neki. Kérj tőle segítséget, vagy nincsenek ilyen anyaotthonok? Vagy nem is mennél oda? Családsegítőhöz is mehetsz, és adnak neked tanácsokat.

Hát remélem minden rendben lesz és szorítok nektek.

2009. szept. 18. 16:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nyugodj meg egy kicsit, elhiszem, hogy ki vagy akadva, de miért kéne az anyósod kedvéért lemondanod a gyerekeről? El már nem vetheted szerencsére, örökbe szeretnéd akkor adni? Ami nem rossz, de Te vágysz rá, úgyhogy nálad nem játszik ez a lehetőség.

Sírd ki magad vagy menj el sétálni, aztán ülj le a pároddal, és mondd meg neki, hogy nem vagy hajlandó egy fedél alatt élni az anyjával. Mindenki ki tudja fizetni az albérletet, aki dolgozik, nem baj, ha csak egy szobás, a lényeg,hogy nyugi legyen, a többi úgyis alakul majd.

Majd írd meg, mi val Veletek! És nehogy az anyósod miatt tegyél kárt bármelyikőtökben.

2009. szept. 18. 16:46
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Lemondanál a babáról,csak mert az anyósod egy sejhaj?Az én drága jó édesanyám,már ezerszer örökbe adhatott volna,ha csak ez lenne az ok.Ez egyáltalán nem megoldás.Tudod te egyáltalán milyen egy intézetben felnőni,anya és szeretet nélkül?A gyerekek egymást ütik,később rászoknak a cigarettára,ha kikerülnek esetleg a híd alá mennek.Ezt akarod a gyerekednek?Ezt???Kapd össze magad és végig tudod majd csinálni,ha a párod szeret,ketten erősnek kellene lennetek...én is fiatal anya vagyok,csak 21 éves,de soha ilyen gondolat nem fordult meg a fejemben,tudod milyen lehet elszakadni a gyermekedtől akit 9 hónapon át a szíved alatt hordoztál?Mintha kitépnék,a szíved az agyad, améhed,egy nagy ürességet fogsz csak érezni.Szedd össze magad és ne hisztizz,az a gyerek szeretetet érdemel,nem egy penészes intézetet...én nemtudom erre hogy gondolhatsz,ne haragudj de én megvetlek érte,itt siránkozol,tőlünk vársz megoldást?Jézusom,tudod,sajnállak nagyon

Hogy megnyugodj itt egy link,szemezgess...

[link]

2009. szept. 18. 16:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át és szerintem tartsd meg! Nem fogod soha megbánni!!!
2009. szept. 18. 16:53
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerek csoda! Hidd el, szerintem ha megszületik és meg látod nem fogsz tudni le mondani róla. Ö a Te húsod véred! :-) Gondold át kérlek!

Egy 6 hónapos babuci anyukája. :-)

2009. szept. 18. 16:56
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
eleve ilyen körülmények közé nem szűlnék gyereket, mikor se saját lakás, hanem más nyakán élés van, aki ráadásul ellenem is van. A férjed sem szedi magát össze, valszeg mindig is tutyi-mutyi volt, te meg bevállaltad a babát. Hát legyél oly szives ugyanilyen határozottan és kitartóan felnevelni tisztességben, felelősséggel, nem úgy mint mikor a semmire megfogant, nem pedig félretolni.ó a hülyeséged miatt. Itt már nem rólad van szó, hanem a gyerekről akinek életet adtál.
2009. szept. 18. 16:59
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben anyaotthonba mennék. Anyukádékra, tesódékra, keresztszüleidre nem számíthatsz?
2009. szept. 18. 17:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Rólam is lemondott anyám, 10 éves koromban (apám is). Téged felnevelt az anyukád? Mert, ha igen, akkor talán nehezen tudod elképzelni, hogy milyen érzés lehet, ha nem kellesz a szüleidnek. Nemhiszem, hogy anyósod lelki békéje most a legfontosabb. Ez nem elég indok arra, hogy valakinek (aki nem mellesleg a te gyermeked) már a születése pillanatában tönkretedd az életét, a lelkét. Kiváncs vagy, hogy az én anyukámnak mi volt az indoka? A második férje, (nem az apám), ivott és verte őt. Amikor odáig fajult ahelyzet, hogy a gyámügy is kijött, Ő azt az embert választotta helyettem. Szerintem Ő beteg volt. Ha te normális vagy, akkor nem teszed meg, hanem addig küzdesz, míg rendbe nem teszed az életedet a baba érkezésére. Amúgy a védőnő biztos tud segíteni, hogy hogyan tudsz lemondani a gyerekről. A területi gyámhatóságnál kell aláírnosd egy papírt, amiben lemondasz a szülői jogaidről, a párod szintén. Akkor a korházból egyből az intézetbe viszik a babádat.
2009. szept. 18. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!