24hetes terhes vagyok es sajnos arra kenyszerülök, gogy lemondjak a babamrol, pedig nagyon vagyom ra! Hol kell intezni a lemondast vagy hol tudok utanna nezni?
TE JÓ ISTEN!!!! A szüleid nem tudnak rajtad segíteni? Vagy menj el a védőnődhöz és mondd el neki. Kérj tőle segítséget, vagy nincsenek ilyen anyaotthonok? Vagy nem is mennél oda? Családsegítőhöz is mehetsz, és adnak neked tanácsokat.
Hát remélem minden rendben lesz és szorítok nektek.
Jajj, nyugodj meg egy kicsit, elhiszem, hogy ki vagy akadva, de miért kéne az anyósod kedvéért lemondanod a gyerekeről? El már nem vetheted szerencsére, örökbe szeretnéd akkor adni? Ami nem rossz, de Te vágysz rá, úgyhogy nálad nem játszik ez a lehetőség.
Sírd ki magad vagy menj el sétálni, aztán ülj le a pároddal, és mondd meg neki, hogy nem vagy hajlandó egy fedél alatt élni az anyjával. Mindenki ki tudja fizetni az albérletet, aki dolgozik, nem baj, ha csak egy szobás, a lényeg,hogy nyugi legyen, a többi úgyis alakul majd.
Majd írd meg, mi val Veletek! És nehogy az anyósod miatt tegyél kárt bármelyikőtökben.
Lemondanál a babáról,csak mert az anyósod egy sejhaj?Az én drága jó édesanyám,már ezerszer örökbe adhatott volna,ha csak ez lenne az ok.Ez egyáltalán nem megoldás.Tudod te egyáltalán milyen egy intézetben felnőni,anya és szeretet nélkül?A gyerekek egymást ütik,később rászoknak a cigarettára,ha kikerülnek esetleg a híd alá mennek.Ezt akarod a gyerekednek?Ezt???Kapd össze magad és végig tudod majd csinálni,ha a párod szeret,ketten erősnek kellene lennetek...én is fiatal anya vagyok,csak 21 éves,de soha ilyen gondolat nem fordult meg a fejemben,tudod milyen lehet elszakadni a gyermekedtől akit 9 hónapon át a szíved alatt hordoztál?Mintha kitépnék,a szíved az agyad, améhed,egy nagy ürességet fogsz csak érezni.Szedd össze magad és ne hisztizz,az a gyerek szeretetet érdemel,nem egy penészes intézetet...én nemtudom erre hogy gondolhatsz,ne haragudj de én megvetlek érte,itt siránkozol,tőlünk vársz megoldást?Jézusom,tudod,sajnállak nagyon
Hogy megnyugodj itt egy link,szemezgess...
Egy gyerek csoda! Hidd el, szerintem ha megszületik és meg látod nem fogsz tudni le mondani róla. Ö a Te húsod véred! :-) Gondold át kérlek!
Egy 6 hónapos babuci anyukája. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!