A 2hónapos oltástól a ti babátok is sokat aludt?
Figyelt kérdés
Tegnap d.u 17-kor kapta meg az oltást.Azóta csak enni kell fel büfi,majd alszik tovább.Azért furcsállom,mert már vannak időszakok amikor 2órán keresztül is fent szokott lenni.De most alszik azóta és még kaka sem volt.Nektek ez,hogy alakult?2009. szept. 18. 15:30
1/3 anonim válasza:
Igen, az én kislányom is aluszékonyabb volt, még másnap is. Éjszaka meg rekordot döntött az alvásban.Ugyanez 3 hósan is :)
2/3 anonim válasza:
Nekem azóta alussza át az éjszakákat:D most 4 hós:D
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is így volt. Du. 15 órakor megkapta az oltást, hazajöttünk szopizott, bealudt, majd este 18 körül felkelt, alig evett valamit és egyből visszaaludt, aznap a fürdés is elmaradt. Éjjel felment a hője, szegény 2-kor tudott csak igazán visszaaludni addigra vitte le a lázát a kúp, addig csak nyöszörgött, sírdogált. Utána már jól aludt, de másnap is még igen aluszékony volt, szinte csak enni kelt fel.
Féltem hogy ez lesz a 3 hónapos oltásnál is, de szerncsére nem. Semmi baja nem lett tőle, jól viselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!