Mi lenne a helyes?
Figyelt kérdés
11 hetes a kisfiam,tápszeres. Egész hétvégén alig evett,eltökéltem tegnap reggel,hogy felviszem az orvoshoz,de mivel délutános volt és délelőtt nagyon jól evett,azt hittem olyan napokat éltünk,mi sem eszünk egyformán..De estére már megint keveset evett,ma egész nap aludt éppen csak enni kelt fel és a súlya szerinti adagnak a felét sem ette még meg ma..A kutacsa is beesett most már egy órája..és félek,hogy baj van,ma is du. 2-től van orvos fel is viszem,de addig tudnátok vmit mondani,hogy mi lehet a baj? Nem hiszem,hogy fáj neki valami,ha fenn van mosolyog meg jó kedve van. Próbáltam itatni is,de azt sem igazán kérte..Mi lehet a baja? :(2013. márc. 26. 13:02
11/14 anonim válasza:
Kisfiam is ezt csinálta, de nálunk is hónapokig tartott. A hozzátáplálás hozott áttörést, de tápszert azóta is csak álmában eszik. A kanalas kajákat szerencsére ébren eszi és nem is utasítja el. Tápszer viszont ébren soha nem kell. Most 8,5 hónapos.
Viszont abban a pár hétben amíg nem jöttem rá, hogy álmában is lehet etetni, akkor volt olyan napunk is, hogy összesen 30 ml-t fogyasztott. És érdekes módon soha nem volt kiszáradva, bár kórházba beutaltak bennünket, de végül nem lett infúzióra kötve.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem talált a doktornő semmit,azt mondta kicsit be van duzzadva az ínye és lehet ezért van ez a kevés evés,sok alvással egybekötve..igazából még mindig tanácstalan vagyok,elég fura nekem ez az egész ennyi idősen.. :/ Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek,hogy leírtátok a tapasztalatokat :)
2013. márc. 26. 21:10
13/14 anonim válasza:
11-es vagyok: enyém 4,5 hósan tagadta meg az evést, nem tudni ma sem, hogy miért, sehol nem találtak semmit.
Remélem hamar helyre jön nálatok.
14/14 anonim válasza:
Esztek, isztok? Megoldódott, vagy még szenvedtek, hogy nem eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!