Beatrix25 kérdése:
1. Hogyan kezdjem a hozzátáplálást? 2. Miért sir mindig a babám, ha hasra fordul?
Figyelt kérdés
1.Babám 5 és fél hónapos,el akartam kezdeni már a hozzátáplálást.Valahogy nem akarja elfogadni(nem erőltetem),a kanalat sem fogadja el,nem nyitja a száját,olyan,mintha cumizni akarna.Pedig már kb két hete próbálkozok vele.Ma kipróbáltam,hogy az almához teszek tápszert,kicsivel többet evett belőle,de nem igazán akarja nyitni a száját,inkább becumizza.Mit csináljak?
2.A másik gondunk,hogy,ha hasra fordul egy kis idő után sir,de úgy hogy abba sem akarja hagyni.Vissza tud fodulni a hátára,de nem mindig fordul vissza,és sir.Ha a játékok vannak előtte akkor is.Miért van ez?Van hogy este is arra ébredek,hogy nyöszörög,hasra akar fordulni,de úgy meg nem alszik.
2013. márc. 26. 10:25
1/3 anonim válasza:
Fáj a hasa.Egyéb probléma nincs? Kaki pisi rendben.Nem görcsöl?Mennyit alszik?Mennyit eszik/szopik, hány kg-cm?
2/3 anonim válasza:
lehet, hogy nem szereti, amit adni akarsz neki. a fiam pl öklendezik az almától :)) a kanalat már megszokta, a d vitamint is úgy kapja kezdettől fogva. ne add fel :) a másik, hogy nem feszes? mert az enyém igen és utál hason lenni. főleg azért utálja sztem, mert feszes a nyaka és nem kényelmes neki letenni a fejét, ezért tartja sokáig, de ugye elfárad és már nehéz tartani neki egy idő után.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem fáj a hasa,napi 1x max 2x van széklete,vizelete is bőven.69 cm,és 8 kg.Elég puffancs.Napi 5x eszik,reggel,és este 200ml-t,a többi étkezésnél,170 ml-t.Még az almán kivül mással nem próbálkoztam.Ő is kanállal kapja a vigantolt,de akkor sem veszi be a kezdetektől.Hát nem tudom hogyan lesz.Most tartok egy kis szünetet,aztán visszatérünk rá,esetleg a répával.Rövid ideig kb 5 percig játszik hason,de utána nyafog,és sir,de most is félig hason alszik.
2013. márc. 26. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!