Mivel kezdjem a hozzátáplálást almalével vagy almapürével?
A "protokoll" szerint:
almalé, pár nap múlva almapüré és a későbbiekben a kekszes alma.
Kekszet csak 6 hónapos kortól, ha lehet, de én az egész hozzátáplálást is csak 6 hónaposan kezdem.
és nem bajlódtam almalével, lereszeltem neki az almát, és úgy kapta.Lehet most kapni jonagoldot, az nem savanyú.
Inkább almapürével, ha ragaszkodsz az almához, bár én eleinte pároltam az almát és krumplival adtam, de ez később volt. Én tökkel kezdtem, azt hiszem, bébitökkel.
Nem ajánlom a háztartási kekszet, ezek az összetevők: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelő szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), só, színezék (karamell), aroma, antioxidánsok:(borkősav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz.
Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.
Inkább babakekszet vegyél inkább, ha nagyon akarsz bele kekszet darálni, igaz, drágább, de jobb.
Én az almát amúgy krumplival párosítanám inkább, mindkettőt párolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!