Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós kisfiam nem akar elmarad...

4 hós kisfiam nem akar elmaradni a babakocsiban ha nem alszik séta közben akkor nagyon sír! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz igy bárhova menni és csak délután az alvós idejében tudunk úgy kimenni hogy ne kelljen a babakocsit tolva a kezemben cipelni a 7,5kg-os kicsimet. Nagyon nehéz igy és nem tudom mit csináljak vele hogy nézelődjön vagy játszon a kocsiban mint más gyerek. Eddig is igy volt de most már sok. :( Segítsetek!
2009. szept. 18. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szintén ebben a cipőben jártam. Sajnos amíg nem lehetett ültetni addig nem élvezte a babakocsit. Én bevetettem a hordozókendőt. Na azt imádta, elnézelődött, majd elaludt benne. Egy próbát megér neked is.
2009. szept. 18. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom viszont csak hason hajlandó babakocsizni,még mostis kikönyörgi néha,pedig már ül,7 és fél hónapos.Hátul felnyitom a "zsebet" (vagy mit) és így ki is lát,ha álmos akkor elalszik
2009. szept. 18. 10:04
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Már beszereztem egy baby björnt, de leszakad a derekam. :( Nagyon nehéz nekem ha folyamatosan cipelem. Jó lenne ha az én babámmal is kényelmesen lehetne sétálni ide-oda, nem csak egy rohanás lenne. Ha hazajövük itthon meg vígan eljátszik utána.

2009. szept. 18. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Esetleg próbáld feljebb állítani a fekvőfelületet,lehet,hogy így jobban kilát majd!
2009. szept. 18. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3,5 hós a lányom.

Szeret babakocsizni, csak néha van rossz napja.

Na cipelés helyett cumit kap, plusz a telefonomon elindítom a kedvenc számát (nem vicc, van neki, mióta megszületett, nem hittem a szememnek) és az szól neki halkan, végtelenítve... Többnyire el is alszik rajta, de van mikor nem, csak olyankor éhes vagy kakás.

2009. szept. 18. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

J és játékot mellé, amivel ellehet. Fölé akasztva, csörgő a kezébe, nekem a "tente maci" nagyon bejött.

Utolsó voltam.

2009. szept. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!