A tejtől (vagy abban lévő tartósítószertől) a kiütéseknek az egész testen kellene jelentkezniük?
Figyelt kérdés
Vagy van olyan, hogy pl. csak a popsin. 1 1/2 éves kislányomnak úgy adtam a tejet, hogy nem forraltam fel és most kiütéses a popsija. Nem hiszem, hogy pelenka kiütés, annál kicsit hólyagosabb és pörkösödik. Nem olyan csúnya és nincs is tele az egész feneke. Lehet, hogy nem is a tejtől van, de nagy az esélye.2013. márc. 25. 09:02
1/2 anonim válasza:
Tejtől az én babám ekcémás lett, a fején és a könyökén volt.
2/2 anonim válasza:
Mi váltottunk a 2,8%-os Mizóról olcsóbb, másik fajta 1,5-re. Gyerekorvos szerint az 1,5-ösek nkább műanyagból vannak, mint tejből. Kiütésesek lettünk, nekem is kijött az ekcémám. Fenistil cseppet ítak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!