Volt már Valakinek olyan, hogy kérése ellenére a nagyszülők a 7 hónapos babának (egész) tojásból készült süteményt adtak?
Merthogy nálunk ez történt, hiába kértem, hogy csak tojásos ételt ne, a hátam mögött persze megtömték, mondván, hogy "Te is kaptál már ennyi idős korodban..." Mondanom sem kell, jól leteremtettem őket.
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Tojásallergiás lett a baba? Mert most persze ezen parázok.
Itt nem csak erről van szó, hogy most beteg lesz e vagy sem. Szerintem nem lesz baj, de azért vigyázni kell.. nem véletlenül mondják, hogy várni kell, ma már fejlettebb az orvostudomány, mint annó.
Itt nekem az fájóbb pont, hogy kérek vmit a gyerekkel kapcsolatban, és carnak a fejemre. Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy mi hogy neveljük, etetjük stb a gyereket.
Nem lesz baja.
Igen, nálam is előfordult már, hogy kifejezetten a kérésem ellenére etették meg valamivel.
Egy dologtól lett baja, a cseresznyebefőttől, de ezt is túlélte.
A mai napig ez van pedig már 2 éves lesz a gyerek, ha valamit kérek az abszolút süket fülekre talál, de itt már nem a kaja a központi téma, mert ugye gombán kivül mindent ehet. Ha kérem ne adjanak neki túrórudit, akkor egész biztosan kapni fog, vagy ha megkérem, hogy a hálózsákba altassák, akkor egész biztos, hogy nem abban fog aludni.
Anyósomról van szó, eleinte küzdöttem, idegeskedtem, mára már nem érdekel, csendesbolond vagyok, tudom, hogy egy nap akkorát fogok csapni a fejére, hogy lerepül a helyéről, de addig maradok szépen csendben.
Nekem volt olyan is, hogy a bébiőrt bekapcsolva hagyta a hülyéje, és a gyerekhez beszélt: Láto, a hülye anyád azt mondta hogy sudocremmel kenjem be a feneked, de én vettm neked illatos popsikrémet, azzal kenem be, de majd nem mondjuk meg anyádnak.
Ezt hallottam, a többit nem...de van sejtésem, hogy miket mondhat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!