Egyedülálló Anyukák! Ti hogy éltétek ezt túl?
Férjem most közölte, hogy mást szeret és itthagy a 4 hónapos kislányunkkal.
Aki került hasonló szörnyű helyzetbe, öntene belém egy kis lelket?
Hogy csináltátok?
Milyen a gyerkőc élete azóta?
Be lehet adni 4 hónapost a bölcsibe, hogy vissza tudjak menni dolgozni?
Minden érdekel!
Pff.. Sajnálom nagyon. :(
A barátnőm járt így, 6 hónapos volt a kislány, mikor apuka lelépett egy másik nővel. (Két ügyvéd szülőről van szó amúgy). Itt ugyan a barátnőmnek nem kellett sürgősen visszamennie dolgozni, 2 évesen adta bölcsibe. Nehéz időszak volt, már túl vannak rajta, most 5 évesek a gyerekeink.
Egyébként 20 hetes kortól lehet beadni leghamarabb.
Na igen, az elején mi is úgy terveztük, hogy 2 évesen adjuk be a kislányunkat majd a bölcsibe, de asszem ezt hamarabb kell majd megtennem. Pedig annyira szeretnék vele itthon lenni.
Az élet másképp hozta...
De, azt mondja, mindenben segít...na de ki tudja, ugye, hogy meddig...
Szüleim még nem tudják, most történt a "nagy bejelentés". hogy a munkatársnőjébe szerelmes már egy ideje és holnap csomagol.
Ó, hát sajnálom.. ez még tényleg nagyon friss. A férjedet most inkább nem is minősítem, mert kimoderálnának...
A szüleidet olyan szempontból kérdeztem, hogy esetleg nem nyugdíjas mondjuk az anyukád, és rá is bízhatnád a picikét, ha olyan az anyukád... az enyém olyan volt, pár napos volt mikor először ráhagytam egy-két órára, aztán később is volt hogy 2-3 órát anyuval volt, és anyu fél éves korában már mondogatta, h menjek vissza dolgozni, ő ellesz vele ovis koráig :) (Persze nem mentem vissza.)
140km-re lakunk egymástól.
Holnap épp jönnek hozzánk látogatóba, majd holnap beszélgetünk erről...
Te is egyedül maradtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!