Hogy oldjátok meg a szemcseppentést, orrfújást, orrszívást és a Nurofen beadását?
Szia!
Az én fiam holnap lesz 10 hónapos.
Ő is 1 hete beteg sokszor szívom az orrát,de le kell fognom a kezeit,és így lefektetve tudom kiporszívózni neki.
A gyógyszereket egész jól be tudom neki adni.
A homeós bogyókat ha meglátja,már nyitja a kis száját.
A szemcseppnek kb.a fele pocsékba megy,mert kirántja magát,vagy becsukja a szemét.
Orrszívás: bal karomra fektetem, a jobb keze a hónom alatt, bal kezét fogom a bal kezemmel. Lábaira rárakom a saját lábaimat és így még ha rúgkapál is, ki tudom szívni az orrát, sajnos muszáj. Fájdalmat nem okoz, de kellemetlen neki, hogy lefogom.
Gyógyszerek: félig ülő helyzetben, kisebb adagokban adom a szájába és ha nem nyeli le, akkor csak egy pillanatra be kell fogni az orrát.
Szemcsepp: a szemének az orra felöli csücskébe kell cseppenteni, nem kell, hogy nyitva legyen a szeme, és bepislogja.
Mi sterimar orrsray-t használunk.Miközben befújjuk, letakarjuk a kis szemét, hogy ne menjen bele. Viszonylag jól tűri. A porszívós orrszívót meg egyenesen szereti :) A porszívó hangja melett hallom, hogy gügyög közben, meg mozgatja a kis orrlyukait. Olyan ééédes:)
Nekünk a lázmérés a macerás, ahhoz kell lefogni,ha mocorog.
Nurofent mi még nem adtunk (nincs 3 hónapos), de nem tudod úgy megoldani, hogy belekevered egy kis adag kajába, és akkor adod neki oda, amikor éhes,és biztosan megeszi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!