Milyen cumit ajánlotok 1 hónapos babának, amit nem ejt ki a szájából?
Igaza van az elsőnek. Nem kell neki cumi. Mi is próbáltuk a cumit, a lányomnak kb. 10 mp-ig volt a szájában, aztán kiejtette. Nem is próbálkoztunk többet. Most 8 hós, de sose cumizott még, és már nem is fog. A leszoktatás pedig tényleg baromi nehéz tud lenni.
Ha valamiért sír a babód, keresd meg az okát, ha pedig egyszerűen csak nyugtalan, táncoljatok egy kicsit, vagy énekelj neki. Attól is megnyugszik, és leszoktatni sem kell róla.
Szia,
nagyon megértelek,ugyan ebbe a cipőbe járok én is.Bevallom megpróbáltam a cumit,mert van egy hatéves nagylányom is és ott a háztartás is az állandó cicizés mellett pedig nehéz bármi másra koncentrálni.Nekem nem fogadja el a cumit.Az előző hozzá szólókkal egyetértek,bár hozzá tenném,hogy az én babóm megtalálta már a hüvelyk ujját.Az én véleményem az,hogy inkább a cumi,mert arról könnyebben le tudom szoktatni, az újjacskája meg ugye mindig nála van.
A MAM 0-2 hónapos korig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!