Ti is néha úgy érzitek, hogy nem megy és összecsapnak a fejetek felett a hullámok?
Ez nálam is így volt.
Az én babám is folyton sírt,vagyis inkább üvöltött. Semmit sem lehetett tőle csinálni.
Hogyha nem aludt akkor evett vagy sírt.
Az elején még beágyazni is alig volt időm.
Ne ess kétségbe meglátod hétről-hétre jobb lesz.
Eljön majd az idő,amikor hogyha felkel nem kezd el rögtön sírni,hanem tíz percig is elbámészkodik.
Utána már sokat fog nézelődni,sírás helyett.
A lényeg,hogyha sír is, beszélj hozzá .nekem a pelenkázón imád lenni . Van,hogy 1 órán keresztül beszélek hozzá mire elfárad és elalszik.
Kitartást!
Nemsokára jobb lesz.
Szia!
Ismerem az érzés.Nekem 16 napos a lányom,és kicsit hasfájós.Ilyenkor baromi sokat sír.Szerencsére általában este 9-10 körül vége van a műsornak,de van amikor fél 12ig is egyfolytában üvölt.No olyankor én már ülve majdnem elalszom,és pokoli rossz hallgatni,ah sírdogál.A háztartással ezeken a napokon persze semmire nem megyek(de ilyenkor nem is érdekel).
Úgy állok hozzá,h nem én vagyok a szuperanyu,és aki egy rossz szót is mer szólni,h miért nincs elmosogatva,azt odaállítom a mosogató mellé,hogy ha annyira zavarja mosogasson el.
Ha a te lányod is hasfájós,akkor gondolj arra,hogy minden nappal közelebb vagytok a három hónapos álomhatárhoz,mikor általában elmarad a sírás.No meg anya azzal bíztat,h mindig az első gyerekkel a legnehezebb.Fel a fejjel és csak optimistán.Ha nagyon nem bírod,kérj segítséget valamely családtagodtól a házimunkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!