Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan és milyen ételeket...

Hogyan és milyen ételeket lehet lefagyasztani babáknak?

Figyelt kérdés
Kislányom lassan 8 hónapos lesz, de eddig még csak üveges bébiételt kapott, gyümölcsöt persze kapott külön is.a lényeg, hogy eddig is szerettem volna saját készítésű kaját is adni, csak nem tudom mit lehet fagyasztani, és nem csak nyersanyagról beszélek. Tudnátok tippeket adni, ti mit, hogy csináltatok?

2013. márc. 20. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen szinte bármit lefagyaszthatsz.

Én fagyasztottam bolognait (8,5 hósan kapott először), kész főzeléket, főtt husit (jégkockatartóba darabolva, így mindig csak egyet kellett kiolvasztani, megmelegíteni, és meg is volt a feltét a főzelékre), szóval mindent tulajdoképpen.

2013. márc. 20. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a nyers sütőtökkel megjártam, kiolvasztás után szörnyű íze lett.

Csak husit fagyasztok, minden mást frissen főzök. Anno barackpürét fagyasztottam kis dobozkákban.

2013. márc. 20. 16:06
 3/3 Kiki01 ***** válasza:
Kész főzeléket husival együtt is simán lefagyasztottam. A túrót, tojást, tésztát azért mégsem, de egyébként tényleg majdnem mindent lehet.
2013. márc. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!