Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babátok miket tud...

8 hónapos babátok miket tud már? Miket eszik? Hány kg? Fogacska? Mennyit alszik?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Igaz még csak 7,5 hósak, remélem nem baj...

7 kg körül vannak.

Fordulnak hasra, hátra, maguk körül forognak, kislányom hátrafelé is megy, rugózik.

2-2 foguk van.

Éjjel 10-11 órát alszanak. Nappal 2-3x fél-1-másfél órát, változó.

Evés: többféle főzeléket esznek, de nem teljes adagok husival, olajjal,kell hozzá pótlás. Tejpépet is, gyümit is.

Tied kérdező?

2013. márc. 20. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8,5 hónapos. Már mászik, kapaszkodva feltérdel, szépen ül, puszit küld, puszit ad, integet, tapsol. 8 kg fölött van picivel, 74 cm. 4 foga van, kettőt pedig várunk, már látszik az ínye alatt. Nappal mostanában kétszer 1-1,5 órát alszik, az éjszaka nagyon változó, fél 9-9 körül alszik el, reggel fél 6-ig alszik, de éjjel kb 15-20-szor ébred sajnos. Nagyon rossz evő, de már rengeteg féle zöldséget, gyümölcsöt evett, szoktam neki adni már pici levest. Reggel este sinemilt eszik gyümölccsel, babakeksszel, szokott enni humana joghurtot, vajas kenyeret, sajtot, májkrémet, párizsit. Egyenlőre ennyi jut eszembe
2013. márc. 20. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Kislanyom 1 hét múlva lesz 8 hónapos!

Kb 6,9 kg és 69 cm. Foga nincs még. Forog mindkét irányba, ül és kapaszkodva már többször felállt, de egyenlőre inkább csak térdel. Nem mászik, inkább kúszik, remélem nem hagyja ki a mászást!

Napközben 3 szor alszik kb 1,5 órát, este 9 től reggel fél 7 ig.

Reggel és este tápszert kap, délelőtt gyümölcsöt, ebédre fozeleket, délután tejpepet . Multheten kezdtem bevezetni a túrót sajtot, és imádja őket. Így délután pep helyett volt hogy kremturot kapott.(nem boltit adtam neki, hanem én kutyultam neki, túró+ natúr joghurt vagy babajoghurt és banán, de a héten megpróbálom másik gyumivel).

Fozelekbe 6 hótól. teszek bele husit, de nem minden nap. Nagyon szereti babám a ceklas és brokkolis dolgokat.

2013. márc. 20. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Kisfiam 5 nap múlva 8 hónapos úgy kb. 9 kiló és 76 centi. Forgolódik hasról hátra és vissza, körbe körbe kúszik és hátrafelé, valamint kutyapózba hintázik. Nagyon sokat gagyorászik az elmúlt napokban egyre többet.

Napközben még háromszor alszik kicsiket, este pedig 9-től reggel 8-ig alvás van. Csak egyszer kétszer kell cumit visszarakni a szájába.

Reggel este tápszert kap enni, délben főzelék húsival délután gyümölcs vagy tejpép.

2013. márc. 20. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!Kisfiam 5 nappal mult 8 honapos.Kb.9.5 kg anyatejes baba,4 foga van,de a felsö kettö meg epp,h csak kibujt.Alszik delelött fel-1 orat es delutan 2 orat.Este 8-kor alszik el,nagyon sokszor ebred ejjel sajnos es 8-9 között ebred reggel.

Eszik joghurtot,tejpepet,fözelekeket,ha nem tul füszeres akkor a mienkböl is kap mar,valamint leveseket is.Gyümölcsöket nagyon szereti,akar üveges,akar friss.Vegyesen kap bebietelt es sajat keszitesü ennivalot.

Stabilan ül,kuszik,kapaszkodva felterdel,allandoan huzza magat fel,de meg nem ällt fel.Nagyon anyas,nincs el sokaig egyedül,pedig a nagyteso szorakosztatja sokszor.

2013. márc. 20. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:

8,5 hónapos a fiam, kúszik, ülni még nem tud stabilan, nem erőltetjük. Anyatejes baba, sokszor szopizik, mert későn 7 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, mert nem fogadott el semmit, a zöldséget, azóta is gyümivel keverem, a gyümi általában üveges a zöldségeket husit én készítem neki. Délelőtt kap kanalas kaját délután Sinemilt gyümölccsel, lassan kezdem majd az ebédre is a kanalazást. Napközben 4-5 alkalommal szopizik, csak vizet kap és cicit amikor kér, igény szerint. Éjjel fél 9-től alszik 1x éjfélig, aztán változó,hogy hányszor kel: van hogy 1x van, hogy 4x, ebből kifolyólag velünk alszik reggel 7-8 között kelünk.

8,7 kg, cm-t nem tudok, mert a 6 hónapos státuszon mérték utoljára, akkor volt 70 cm. Most bújik a 2 foga. Délelőtt alszik 40-50 percet és délután 1,5-2 órát.

2013. márc. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!