Mit, hogyan és mikor készítettél (vagy adtál) először a babádnak-hozzátáplálásra gondolok? Tejcsis vagy vagy tápis a babád?
Szia!
Tápszeres a kislányom.
3,5 hósan kezdtük az almalevet (lereszeltem az almát és szűrőn átnyomta, így friss levet tudtam adni), nálunk ez annyira nem ment, így 2 nap múlva adtam neki reszelt almát kiskanállal (csak pár kanállal evett), utána kevertem őszibarackkal, később sütőtökkel, krumplival, banánnal.
Megfulladni nem fog, mivel a botmixer, vagy az almareszelő egészen pépesre csinálja a gyümiket. Egész kis falatokat adj, én a kék hipp-es kanállal kezdtem, kb egy fél kanálnyit adtam egyszerre, de az elején épp a kanál hegyén volt egy kis falat, de a nagyrészét úgyis kinyomta a nyelvével :P
Sok sikert!
1 éves kislány anyukája
szia
én is 3,5 hónaposan kezdtem, reszelt almával
tápszeres.
ez ment egy pár hétig, utána pedig a 4 hónaposoknak való bébiételekkel folytattam
azt, hogy mikor kezdd el, az orvossal beszéld meg, én is így tettem :)
előző
Cici előőt, vagy 2 ciczés között adom neki, nem akarok még étkezést kiváltani.
Ha nem akarsz étkezést kiváltani, akkor szopi után kínálgasd. A védőnőm két szopi közt javasolta, én ezzel nem értek egyet, mert ha eltelik a kóstolással, esetleg legközelebb nem lesz étvágya és akkor sipp-supp elmegy a tej.
Almával és barackkal fogunk kezdeni (utóbbi fagyasztva van) októberben, akkor lesz 4 hónapos a lányom. Csak anyatejes, eddig teát, babavizet és natur aloe gélt fogyasztott tejen kívül. Azért kezdem el, mert kinézi a kaját a kezünkből és kíváncsi, mert az ajkait megnedvesítettem már gyümölcsök levével, és nagyon élvezte.
Ényém is kinézte a kezünkből a kaját, de én nem kezdtem el, nagyjából megvártam a 6 hónapot (anyatejes)
Amúgy nem azért nézik ki, mert ennivaló, hanem minden kell nekik, ami a kezünkben van.
19:40-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!