Áttérhetek már a napi 3-szori hozzátáplálásra?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos, 4 hós kora óta hozzátáplálunk, és kb. 5 hós kora óta a tízórait és az ebédet már kiváltottuk. A maradék 3 étkezésre tápszert kap. Úgy veszem észre, hogy a tápszer már nem elég laktató neki, ezért az uzsonnát is szeretném kiváltani, csak az gond, hogy a kisfiam 150 ml tápszernél nem eszik egyszerre többet, és így akkor nem lenne meg a napi 400-500 ml. Mit tegyek? Aki volt már hasonló helyzetben hogy csinálta, hogy jó legyen?2010. okt. 6. 20:34
1/3 anonim válasza:
Szia!Nekem 5 hónapos a lánykám,de már igy étkezik.Reggel és este ,illetve éjjel egyszer kap tápszert,tízóraira gyümölcsöt,ebédre főzeléket,uzsonnára tejpépet kap.Igy megvan neki az 500ml tápszer,sőt még több is,és a tejpép is tejalapú étkezésnek számit.Adj neki egy étkezésre tejpépet ,szerintem igy jó lesz.Az én kislányom is a tápszerből 140-170ml-t eszik egyszerre.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. Ha tejpéppel váltanál ki egy étkezést, akkor tuti meglenne a szükséges tejbevitel. Bár költséges dolog a tejpép, de a tejalapú táplálkozás még mindenképpen fontos ebben a korban!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor a tejpéppel fogom kiváltani a 3. étkezést.
2010. okt. 7. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!