4 honapos szopos babat itthonhagyhatom? Csak akkor nyugszik meg, ha szopizik.
Megkérdezhetem, hogy hova kell menned? Hátha mégis van olyan megoldás, amivel veled mehetne:).
Ha semmiképp nem tudd vinni, akkor a "nagy nap" előtt mindenképp próbáld ki, hogy megeszi/issza- e a lefejt tejet(van baba, aki nem hajlandó, csak ciciből táplálkozni).
Illetve azt érdemes véggondolni, hogy az megoldható- e, hogy ha másra is bízod, a közeledben legyenek(persze ez függ attól, hogy milyen az idő, milyen hosszú az elintéznivalód...).
És, ha mással lesz, akkor addig is minél többet legyetek együtt a bébicsősszel, a te jelenlétedben találkozhzon vele minél többet, hogy addigra összebarátkozzanak:).
Megint én:). Te próbálsz ruhát:)?
Nem tudom. Én szerintem vinném(bár én az egyetem TO- jától kezdve az APEHon keresztül MÁK- ig mindenhova vittem kendőben).
Azt nem lehet, hogy vidd magaddal őt és a nagyit is? Ha elég nagy a hely, elfértek, lát téged, mégis "szabadon" lehetsz, vagy ha unja a banánt, akkor elmennek sétálni a mamával, de ha sírna vigasztalhatatlanul, akkor a közelben lennél.
HOgyan etesd? Ahogy a legegyszerűbb:). Ciciből, vigyél egy nagyobb sálat, kendőt, ami mögé elbújhattok, de az is simán lehet, hogy ha rákérdezel előre, hogy szoptatott babával tudnak- e helyet adni egy irodában, próbafülkében, akkor simán megoldható az elvonulás is:). Vagy vidd üvegben a lefet tejet, csak itt jön, amit fentebb is írtam, hogy előtte próbáld ki, egyáltalán opció- e ez:).
Egy ruha szalonban van próbafülke, tehát ha nem látványosan akarsz szoptatni, arra szerintem van lehetőség.
Én is inkább azt tanácsolnám vidd magaddal gyerkőcöt és a nagyit is. Kedvenc játékokkal :)
A ruhaválasztás, próba elhúzódhat, és ha Nagyi nem bír vele, a baba meg csak sír, akkor a jelen esetben kikészül a Nagyi, a baba, Neked pedig (szerintem, bár nem ismerlek, magamból indulok ki) utána lesz lelkiismeret furdalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!