Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kel 8 hónapos lányom 7...

Miért kel 8 hónapos lányom 7 kor, amikor még olyan fáradt mint a kutyus, de egyszerűen nem lehet visszaaltatni csak olyan 9 körül?

Figyelt kérdés

Éjszaka is átlagban 2x kel, egyszer éjfél körül (cumira visszaalszik) majd 4 körül amikor szopik.

Segítsetek mert a reggeli 2 óra kínszenvedés Neki és nekem is, mert egyszerűen semmi nem jó Neki!

2013. márc. 18. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. Nekem 7 hós lányom van olyan, hogy fél 6-kor kel, de egyáltalán nem éhes, nem szomjas (próbáltam mindent, hogy visszaaludjon, de sikertelenül). Gagyog, beszélget magának, jól elvan és azt szoktam csinálni, hogy csak fél-1 óra múlva öltözünk fel és indul a nap, attól függően, mikor unja el magát. Aztán mint nálatok is, persze már fél óra múlva látom rajta, hogy fáradt, de aludni nem akar. Tanácsot ugyan nem tudok adni, mert nálunk is így van, de legalább megnyugtathatlak, nem vagy egyedül :) Kitartás!
2013. márc. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!