Melyik webáruházban tudok olyan babakocsit venni, aminek nagy a kereke, valamint puhafalú mózeskosár, pelenkázótáska, lábzsák, esővédő van hozzá, és 30-40ezer ftba kerül?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 09:11
1/4 klopusz válasza:
Szia!
Én Bergon babakocsit használtam, de eszembe sem jutott újat venni - nem fért bele a keretbe. Használtan vettem, három évig használtam és tovább is tudtam adni.
Néz körül a Tesz-vesz-en, Vaterán, vagy ha tudsz, menj el a börzére.
Remélem, segítettem.
2/4 anonim válasza:
mindenképp újat szeretnél?esetleg vatera?mert sokkal jobban jársz, ha egy minőségeset veszel használtan.Amikor én is kocsit keresetem nálam is a nagy kerék volt a szempont, most már látom, ahogy nő a baba bármilyen kocsi megteszi. én inkább olyat vennék majd a másik babámnak, amire rá lehet pattintani hordozót és mózest. bocsi, ha nem a kérdésre válaszoltam!
Vagy ilyenre gondoltál:
és ehhez mit szólsz??????
ez nagyon masszív kocsi!!! Nagyon ajánlják!
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!