Mennyire fontos a mózeskosár ha babakocsit veszel?
Szerintem elsősorban téi babáknál fontos.
Az elmúlt hetek kánikuláiban szabályosan megsült volna még egy újszülött is a mózesben, mire tél lesz, addigra pedig bőven kinövi.
Szia!Az szerintem is télen praktikus,és az újszülötteknek jót tesz a hátuknak..:)Én olyat vettem amihez van,de csak azért mert én novemberben szülök és akkor pont ki tudjuk használni a télen.Egyébként szerintem is felesleges...:)
23hkm
a lányom pont kinőtte télre, kb 5 hónapos volt, takarókat tettem alá, úgy is kényelmes, és meleg volt neki, úgyhogy szerintem még télre sem fontos. Mi családi házban lakunk, nagyon sokat sétáltunk, állandóan a babakocsiban aludt, jártunk így rendezvényre, társaságba, de egyszer sem lett volna rá szükség.
Én mindig hagytam a babakocsiban aludni, talán csak akkor kellhet a mózes, ha nem akarod a kocsiban hagyni, hanem a kocsi kint marad, a gyereket meg ebben viszed be. De ha ébren van, úgyis kiveszed, ha meg alszik, akkor meg nem éri meg kockáztatni, hogy felébredjen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!