Mennyire fontos a babakocsihoz a mózeskosár, ha van hozzá babahordozó?
Nekem 180 fokban dönthető babakocsim és hordozóm van. Én nem találtam fontosnak a mózest és jól döntöttem mert a babám kicsit reflxos és ha teljesen síkon fekszik szanaszét hányja magát. Kicsit a kiságyat is meg kell döntenem ezért jó hogy a babakocsi 180 fokos. Attól még amgerince egyenesen van és az a fontos. A hordozóban valóban nem ülhet sokat de nekem a korhában javasolták hogy tegyek bele egy keményebb párnát és akkor nem esik annyira bele (pici volta babám ezért nayon elveszett benne és összegörnyedt). És tényleg azóta úgy ültetem bele és nem hajlik meg derékben a gyerek.
Üdv
Ha nem terveztek nagy (több órás) utazásokat, akkor nem fontos az autóba köthető mózes! A babakocsi viszont legyen dönthető 180 fokban! Nem egészséges hordozóban altatni a kicsit, ferde gerincel!!!!
Nekünk nincs mózesünk, a kórházból is hordozóba hozzuk majd haza a kislányomat, kb:20perc menetidő.
37h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!