6-7 hónapos babátok hányszor és mennyit alszik egy nap?
6,5 hónapos a babám.
Este fél9től reggel fél8ig alszik, de legalább 4-5 alkalommal biztos ébred.
NApközben 10 óra után alszik 20-30 percet, majd fél1 után jó esetben 1,5-2 órát, és fél5 körül még 20 percet.
Nagyon nehéz elaltatni, de nem tudom,hogyan kellene áttérni a napi két alvásra, mert 10kor már álmos, le kell rakjam, de ha felébred, fél3kor legkésőbb nem bírja fél9ig. Ha meg este hamarabb rakom le, akkor reggel hamarabb kel:(
az én kisfiam 9 hónapos lesz,és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1,5 órát,délelőtt és délután.fél évesen még bőven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát,és este 10 körül aludt el.
Az éjszakát átaludja,azokban az időszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit,ha jön a foga,de az minden babát megvisel valamennyire.
szerintem a Te babád délelőtt alszik keveset,ha többet aludna későbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.
28-án lesz 8 hónapos a fiam. Kb 1 hónapja van új napirendünk, előtte napi kétszer aludt.
Most ez van:
Reggel 8kor kel.
10kor alszik él órát.
Fél 1kor már álmos és alszik kb. 1 1/2- 2 órát. Majd kb fél 6kor még 30 percet.
7kor fürdünk, el is alszik utána egyből. Olyan 8körül.
Éjjel 2-3 szor kel cicizni, de mostanában már csak egyszer.
Szerintem lassan változni fog nálatok is. :)
előző folyt. :-)
szóval 30 perceket alszik, csakis a pihenőszékben. Úgy tapasztalom, 9 hónapos koruk körül váltanak a babák 2 hosszabb alvásra.
Nekem este fél 8 körül gond nélkül elalszik a kiságyában, de minimum3x kel.
6 hónapos kisfiam van,így néz ki egy napunk:
Reggel 7-8 között kel,szopizik,játszunk
10 körül alszik fél órát (vagy annyit se)
11-kor eszik gyümölcsöt,játszunk
Fél 2kor ebéd,főzelék,utána játszi,séta (ilyenkor alszik)
5 körül haza,szopi,játszunk
7-fél8 között pancsi,utána még bohóckodunk,apa is hazaér,együtt mókáznak kimerülésig
8-9 között szopi és alvás
Éjszakáink változóak,általában kétszer kel,de van hogy csak egyszer. Egy ideig átaludta,aztán borult minden,borzalmas volt.
Tegnapról mára viszont ismét átaludta az éjszakát,remélem megtartja ezt a jó szokást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!