10-11 hónapos körüli gyerkőcnek heti hányszor kell
húsos kajcsi?
Minden nap kap valamit, vagy husit, vagy tojássárgáját, halat csak bébikajában. Úgyhogy heti 6 vagy 7x kap konkrétan húst...védőnő nekem azt mondta minden nap kapjon!
Miért mit írtak abban a kérdésben?
2013. febr. 27. 16:21
Egyszer sem! Kár rászoktatni a húsra. Csak megalapozod vele a jövőbeni betegségeit!
2013. febr. 27. 16:22
Majdnem minden nap kaptak már ebben a korban húst.
2013. febr. 27. 16:24
4/15 A kérdező kommentje:
Hát kb összevesztek,hogy kell e hús vagy sem!
2-nek te nyugodtan gondold csak ezt! Szerintem nem hiába éltek nagyszüleink,dédszüleink 100 évig és kb nyers húst ettek meg szalonnát! A nyerst azért írom mert régen még hűtő sem volt csak füstöltek mindent!
És annyira szépek voltak tőle, meg egészségesek?! Ők etették a mi kövér szüleinket. Amúgy ők legalább nem a fotelben ültek egész nap, mint a maiak.
2013. febr. 27. 16:36
6/15 A kérdező kommentje:
Hát nem értünk egyet de ezen én nem fogok veszekedni mindenki abban hisz aki akar! Ja az én családom nem elhízott és nem ülnek folyton a fotelban! sajnálom,hogy te ezt tapasztaltad otthon!
Ja és nem én pontoztalak le csak még mielőtt vádaskodnál! Úgy tűnik nem csak nekem nem egyezik a véleményem a tiéddel!:)
8 hónaposom is szinte minden nap kap már husit, mert a sima főzeléktől, már nem lakik olyan jól és 2 órát alig bír ki a következő kajájáig :(
2013. febr. 27. 17:53
az én 8 hós kisfiam is minden nap kap husit, a védőnőnk és a gyerekdokink is azt mondta, hogy minden nap menjen. Később majd tojássárga helyette.
2013. febr. 27. 18:18
Úgy látszik eltér a fogalmunk a kövérrel kapcsolatban! Nem akartalak megsérteni. Ne hidd, hogy vádaskodni akarok, tudod, én mint vega, megszoktam, hogy inkább védekeznem kell a húsevők vádaskodásaival szemben. Csak tanácsot akartam adni, én így érzem helyesnek, de ha nem tetszik akkor sem dől össze a világ. Nem kell, hogy mindenki annyira felháborodjon! Hahaha...
2013. febr. 27. 20:03
Én is minden nap adok húst, vagy halat, vagy tojássárgáját. Halat miért csak bébikajában?? Az én lányom 10 hónaposan falta a grill halat, füstölt halat és tonhalat.
2013. febr. 27. 21:11
Kapcsolódó kérdések: