10-11 hónapos körüli gyerkőcnek heti hányszor kell húsos kajcsi?
Figyelt kérdés
Tegnap olvastam a vegás kérdést és elgondolkoztam! Az én gyerkőcöm minden nap eszik húsos ételt ebédre és hát itthon készítem tehát nem is csak 10% húst tartalmaz! Lehet ez már túl sok neki? Ti hányszor adtok húsit?2013. febr. 27. 16:17
11/15 anonim válasza:
Az èn 11 hònapos kisfiam 1-szer tojàssàrgàjàt
1-szer halat
1-szer sajtot
1-szer cs.màjat(2-3 hetente)
1-2-szer borjùhùst
2-szer csirke vagy pulykahùst
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. febr. 27. 23:03
13/15 anonim válasza:
Az én lányom legalább 6szor kap husit.. (marha, pulyka, csirke, nyúl) mikor melyiket, zöldséggel vagy valami körettel keverve... halat pedig az Iglo halrudacskát kifejezetten imádja! :)
Szerintem egyáltalán nem sok, főleg ha meg is eszi..!
14/15 anonim válasza:
Kisfiam 10 hónapos és minden nap kap husit (pulyka,csirke).Nekünk is azt mondta a vnő és a gyerekorvos.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem a hustol fog jollakni!!
Mi sem eszünk heti talán 2x hust!!
A babának persze igyekszem többször.
Nincs nagyon pénz rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!