Csak én rágtam be? Elolvasnátok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Megnéznétek a kérdező mai,10:45.-ös válaszát?Engem bánt csak?
Tényleg olyan, mint egy nőegylet.
Amúgy nekem is két diplomám van, egyik pedagógus, másik gyógytornász, mégis kocsmából mentem "terhesszabira", magyarul kirúgtak. Szóval szerintem ítélkezni nem biztos, h jó ötlet, meg itt amúgy is divat lett, egymás torkának elharapása...
Mikor babát vártam, annyira vártam, h majd én is írhassak ide, de mára már egész fura lett az oldal...
15.44-es. Na, pont ilyenek miatt utálok már erre az oldalra jönni...
Mit is tudsz Te rólam? Hány szobában lakom? Mit vettem utoljára feleslegeset a gyerekemnek?
Csak hogy tudd, turkálóban vásárolok, használt játékokat teszveszen veszek a gyerekemnek. Mit is írtál, majd az én fiam lesz drogos??? Hogy merészeled?
Mikor is szóltam le a szegényeket?
Szegénységi bizonyítvány, igen az, amit írtál.
Köszönöm az e-mailt, sajnálom, h így reagáltam, de a válaszodra, amit magamra vettem, el is sírtam magam.
Megint teljesen lepontoztak, pedig pont azért írtam, hogy ne legyen mindig veszekedés, hiszen tényleg nem látunk bele, h kit mi mozgat. Én nem hagynám mamára a kicsimet, még soha nem hagytam, pedig 13 hós, eddig a leghosszabb idő, míg nem voltam vele, az az volt, mikor anyuhoz kellett mennem a kórházba, és nem vihettem be magammal, így egy barátnőm vigyázott rá. De fenntartom a véleményem, h csúnyán provokálták a kérdezőt, csak később kezdett védekezésből bizonygatni a saját igazát, h négy diplomája, jó állása stb van. Én legalábbis így érzékeltem.
Bocsáss meg, h így neked ugrottam, mióta megvan a fiam, kissé érzékenyebb vagyok rra, ha őt is belekeverik a dologba. :(
Még egyszer bocsáss meg! Szívből sajnálom hogy sírtál is! Nem volt időm előbb be nézni fürdetem meg etettem a picit! Vigyázok, hogy többet ilyen ne forduljon elő!
Jó éjszakát kívánok!
Én tegnap nem olvastam azt a kérdést-ill a válaszokat-,mert már maga a kérdésfeltevés is nagyon provokatív volt,főleg a tartalmához képest.Vmi kis tvp...a,aki esetleg egy jó kis műsortervvel érkezik majd holnap a munkahelyére,és a Babapercekben vagy hasonlókban páran szembetalálkoznak majd az itt leírt véleményükkel.Így,h végigolvastam,azonnal ez jutott eszembe.
De természetesen hálásan gondolok az illető lassan 4 diplomás hölgyre,mert nem kell a fekete képernyőt bámulnom ha bekapcsolom a tévét-de car lenne,nem tudnám mikor van vége a műsornak:DDD-,és tegnap is csak kicsit szórakoztam azon a balféken,aki azt a hírt agyalta ki,miszerint a gyerekek étkeztetésére adott támogatás a HARMADÁVAL csökken,és már mutatja is,h 65E-ről 22E-re.Este is és reggel is így ment a hír,eszerint azt a rengeteg diplomát nem matek szakon szerezték.:DDD(Mármint maga a hír nem volt túl vicces,csak a felvezetése.)
Kár ezen veszekedni,vagy megsértődni.Tudhatnátok,h az kiabál,akinek a háza ég.;)Valahol le kellett már írnia micsoda remek anya és karrierista,és a földbe kellett döngölnie azokat,akik VALÓBAN anyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!