Ilyen hintába ti hány hónapos korában tennétek bele a gyereketeket?
A fiam 5 hónapos én beletettem nem sok időre egyszerre 15 percet van benne és nagyon élvezi.
Kicsit lejjebb engedem éppen hogy leér a lába (súly nincs a lábán) és olyan édesen rugózik. Ez nem baj ugye?
nem tudom,az enyém 4 hós,de nem merném beletenni
tartja ez rendesen?
a gerincének jót tesz ez?
Én ebbe csak egy ülni és állni tudó babát tennék bele,mert akkor már tudnám,hogy erős a gerince hozzá.Mi tartja a gerincét?Ő maga?Ne haragudj nem látom jól:)
Én nem ismerem ezt a játékot,nem vettem,mert a fiam miután ült,állt már nem maradt volna meg benne!
Ez olyasmi mint a kenguru...
így tudom leírni.
Pont azért nem teszem bele sok ideig de nem hiszem hogy ártok neki ha naponta 15 percet benne van.
Vagy mégis?
szerintem mégis igen ártasz
majd ha stabilan tartja magát akkor tedd bele
a kenguru azért mégis csak más,..
A kenguru azért más,mert akkor te magad tartod a súlyát,nem a gerince.Bár én a kengurut sem tartom jónak,elnézést:)
Ebben is olyan fixen áll,hogy más tartja a súlyát önmaga helyett?Mert ha nem akkor káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!